Scandal de proporţii în showbiz! Bianca Drăguşanu, desfigurată şi torturată de Alex Bodi la doar câteva zile de la împăcare FOTO

La doar câteva zile de la împăcare, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au avut din nou parte de scandal. Fosta prezentatoare TV ar fi fost bătută cu bestialitate de partenerul ei.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 15:31
Scandal de proporţii în showbiz! Bianca Drăguşanu, desfigurată şi torturată de Alex Bodi la doar câteva zile de la împăcare FOTO

Potrivit unor surse CANCAN, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi existat unele tensiuni care au dus la un scandal de proporţii. După o ceartă aprinsă, lucrurile se pare că au scăpat de sub control, iar blondina a fost din nou agresată de iubit, scrie în exclusivitate CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de musculosul afacerist timp de cinci ore, momente în care Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă unor violențe ieșite din comun. 

Paparazzi CANCAN.RO i-a surprins pe Bianca și Alex Bodi în fața locuinței din Pipera. Imediat după ce a coborât din maşina afaceristului, Bianca Drăgușanu a scos la iveală urmele îngrozitorului incident. Pe lângă faptul că abia se putea ține pe picioare, blondina avea urme vizibile de violență. Avea fața lovită și era extrem de vânătă la un ochi. 

În momentul în care cuplul a remarcat echipa de la CANCAN.RO, Alex Bodi s-a „transformat” într-un veritabil cavaler. Extrem de grijuliu, aparent vorbind, pentru că vânătăile oribile de pe fața Biancăi spun cu totul altceva, s-a dus către iubita lui și a ajutat-o să intre în casă.

Bianca, extrem de răvășită a încercat să își ascundă fața plină de vânătăi intre palme, dar imaginile obținute de CANCAN.RO arată chinul și teroarea prin care a trecut.