Scandal de proporţii la Institutul Medico Legal din Cluj: Directorului i se aduc acuzaţii grave

Cinci medici de la Institutul Medico Legal din Cluj cer demisia directorului pe care îl acuză de management defectuos. Angajaţii spun că un cadavru a dispărut misterios de la IML Cluj şi că au sesizat Poliţia.

RomaniaTV.net
17 dec. 2013, 16:43
Scandal de proporţii la Institutul Medico Legal din Cluj: Directorului i se aduc acuzaţii grave

Ministerul Sănătăţii anunţă o anchetă de amploare după ce mai mulţi medici îl acuză pe directorul instituţiei de proastă organizare. Acesta ar fi ajuns şef după ce a obţinut la examen doar 2,97. Ei spun că expertizele sunt întârziate sau blocate şi că au dispărut cadavre de la IML, potrivit România TV.

Scandalurile se ţin lanţ la IML Cluj. Cinci medici cer demisia directorului interimar. Ei spun că angajaţii sunt bătuţi, înjuraţi şi ameninţaţi de şef, şi mai grav cadavrele dispar misterios. Directorul susţine însă că subalternii sunt supăraţi pentru că au ajuns să fie anchetaţi. Asta după ce nu şi-au făcut treaba la serviciu.

Domnia sa este trimis în judecată pentru o faptă legată de serviciu. A făcut o expertiză, celebra Motanul, are nişte probleme pe care le-a constatat Parchetul„, a explicat Marius Vartic, directorul interimar.

Şeful Institului a mai fost director între 2001 şi 2011, dar a fost concediat pentru management defectuos. Anul acesta a ajungă în scaunul de manager, deşi a obţinut doar 2,97 la examen. După toate aceste acuze, Ministerul Sănătăţii a anunţat un control de amploare. În plus, concursul pentru şefia instituţiei va fi reluat luna viitoare.