Scandal de proporţii la sediul DNA. Susţintorii lui Dragnea s-au bătut cu ouă cu protestatarii #Rezist. Mălin Bot şi Marian Ceauşescu au ieşit „şifonaţi”

Scandal la Direcția Națională Anticorupție, luni dimineaţă. Protestatarii #Rezist s-au îmbrâncit cu susținătorii lui Liviu Dragnea.

26 iul. 2021, 13:01
Scandal de proporţii la sediul DNA. Susţintorii lui Dragnea s-au bătut cu ouă cu protestatarii #Rezist. Mălin Bot şi Marian Ceauşescu au ieşit „şifonaţi”

Scandal de proporţii la sediul DNA. S-a aruncat cu ouă, iar Marian Ceaușescu a venit pregătit cu o pereche de cătuse pentru fostul lider al social democraților. A venit politia la fața locului. De altfel, se pare că mai mulţi oameni i-au rupt tricoul lui Mălin Bot.

Scandal de proporţii la sediul DNA. Susţintorii lui Dragnea s-au bătut cu ouă cu protestatarii

Liviu Dragnea, care a fost eliberat condiționat în 15 iulie, după ce a executat 2 ani și 2 luni din condamnarea de 3 ani și jumătate de închisoare, a fost chemat luni la DNA.

Anunțul l-a făcut, weekendul acesta, Codrin Ștefănescu, care susține că „hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă”. La poarta instituţiei a venit un grup de susţinători al fostului lider PSD care militează pentru acesta.

„Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică pe Facebook. .

Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum. DNA a anunțat în noiembrie 2017 că a început urmărirea penală împotriva lui Dragnea și a șefilor de la Tel Drum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene. DNA preciza că dosarul s-a constituit în urma unei sesizări a OLAF.

Procurorii spun că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea ar fi înființat în 2001 un grup infracțional organizat „care acționează și în prezent”, format din funcționari ai instituțiilor din administrația publică și oameni de afaceri. DNA menționa că acest grup infracțional organizat ar fi furnizat fonduri pentru PSD, prin donații ale membrilor.

Citeşte şi: Liviu Dragnea nu scapă de probleme. Fostul lider PSD, chemat luni la DNA