Scandal de zile mari la casa Clejanilor. Fulgy a reclamat la Poliţie că este sechestrat: „Vreau să am o viață liberă”

Scandal de zile mari cu poliția la casa Clejanilor! De data aceasta, Fulgy a fost cel care a făcut apel la 112 pentru că, spune el, părinții săi, Ioniță și Viorica de la Clejani, l-au sechestrat și șantajat. Mai mult, în această dimineață Fulgy a mers la secția 10 de poliție pentru a-și rezolva problemele care nu-l lasă să stea liniștit.

10 iul. 2021, 08:41
Scandal de zile mari la casa Clejanilor. Fulgy a reclamat la Poliţie că este sechestrat: „Vreau să am o viață liberă”

Fulgy a chemat Politia acasa la Viorica si Ionita de la Clejani. El le-a spus agenţilor că este sechestrat de parinti şi a cerut să fie eliberat. Totul s-a petrecut pe în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 4. Când au ajuns poliţiştii l-au găsit pe Fulgy pe stradă, în faţa casei părinţilor săi, iar acestea le-a zis că a fugit pe geam.

„Dragii mei am 23 de ani am chemat poliția pentru ca sunt sechestrat si șantajat. La vârsta mea, vreau sa am o viața liberă, am dreptul la viata, nu ma droghez, nu beau, nu minte acum e corecta viața”, le-a spus Fulgy urmăritorilor săi pe retelele de socializare înainte de sosirea poliţiştilor.

Fulgy le-a spus agenţilor că „vreau sa ma duc la iubita mea” şi că „am sarit pe geam” pentru a scăpa de părinţi.

Citeşte şi: Fulgy face furori. Fiul Clejanilor surprins de două femei în dormitor. În ce ipostaze au fost filmaţi cei trei

„E greșit ce fac că vreau sa am libertate, ne vedem corect, si acum vedem cine castiga. Am 23 de ani si merit libertate nu sechestrat si șantajat, din ziua de azi sa nu mai am de-a face cu tine si sa nu mai vin in casa da? Pe domeniul public am voie”, striga Fulgy din stradă în timp ce poliţiştii l-au chemat la poartă pe Ioniţă de la Clejani.

Ulterior, Fulgy a anunţat că „am scapat eu sunt liber si nelinistit si burlac, are balta peste, are narghilea, așa e viața lui Mr Moft, nu sechestrat de niște lăutari”.

Citeşte şi: Fulgy, la un pas să îşi omoare părinţii. Declaraţii şocante: „Am vrut să le iau viaţa din cauza consumului de droguri”