Scandal divorţ Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf. A cui este, de fapt, vila din Las Vegas

Deşi Anamaria Prodan spune că nu divorţează, Laurenţiu Reghecampf ar fi depus deja actele de divorţ. Din averea pe care ar trebui să o împartă cei doi face parte şi vila din Las Vegas.

16 oct. 2021, 10:17

Scandal divorţ Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf. Deşi sexy impresara continuă să spună că nu divorţează, Reghecampf a anunţat că a depus deja actele de divorţ.

Scandal divorţ Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf. A cui este casa din America

Divorţul bate la uşa celui mai controversat cuplu din lumea mondenă, din ultima perioadă. Dacă se vor despărţi, Amanaria şi Reghecampf au de împărţi o avere uriaşă, printre care se află şi cassa din America.

Vila se află în Las Vegas împărţită pe două nivele are are trei dormitoare, două băi şi un garaj.  Terenul pe care este ridicat imobilul are aproximativ 1.200 mp, iar  impozitul anual plătit de proprietari statului Nevada depășește 11.000 de dolari.

Casa este situată în nordul cartierului Summerlin, situat la periferia orașului Las Vegas, o zonă preferată de milionari și vedete de la Hollywood precum Nicholas Cage, Carlos Santana, iluzionistul Jilliette Penn sau David Cooperfield.

Citeşte şi Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut imaginile cu Reghecampf şi amanta Corina. „Alegerile ieftine te costă scump!”

Potrivit site-urilor americane de tranzacții imobiliare, Anamaria Prodan este unic proprietar al casei din Las Vegas. Impresara a cumpărat vila în anul 2015, cu 810.000 dolari. În prezent, prețul proprietății a crescut până la 1,24 milioane dolari, adică circa un milion de euro, scrie cancan.ro.

Laurențiu Reghecampf: „Am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”

Deşi sexy impresara continuă să spună că nu divorţează, Reghecampf a anunţat că a depus deja actele.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Citeşte şi Anamaria Prodan, anunţ neaşteptat în plin scandal de divorţ. „Probabil o să adopt un copil!”

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf.

Întrebată de jurnaşişti despre divorţ, Anamaria Prodan a subliniat că nu va divorța şi a negat orice posibilă relație extraconjugală pe care tehnicianul ar avea-o.

“El este bărbatul perfect, noi suntem familia ideală. Când o sa le primesc si eu (n.r actele de divorţ) atunci o sa comentez şi eu”, a spus Anamaria Prodan.

Vineri seară, aceasta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de mulțumire pentru cei care i-au oferit în această perioadă suport.

„Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am sa postez declarația oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la Laurenţiu Reghecampf „, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.