Anamaria Prodan, anunţ neaşteptat în plin scandal de divorţ. „Probabil o să adopt un copil!”

Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de căsătorie de Laurenţiu Reghecampf şi face dezvăluiri neașteptate despre planurile sale din viitorul apropiat.

15 oct. 2021, 21:05
Anamaria Prodan, anunţ neaşteptat în plin scandal de divorţ. „Probabil o să adopt un copil!”

Anamaria Prodan, anunţ neaşteptat în plin scandal de divorţ. Sexy-impresara a negat vehement orice speculație legată de divorţ și a susținut că ea şi Laurenţiu Reghecampf sunt mai fericiți ca niciodată. „Laurențiu este în perioada de pregătire, că vrea să devină campion. Nici noi n-am putut să mergem să vorbim cu Laur. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior) e supărat că nu l-a văzut când a venit la București. Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, a declarat Anamaria Prodan. Până la urmă, se pare că lucrurile stau cu totul altfel: antrenorul a anunţat divorţul, iar noua sa iubită este deja însărcinată!

Anamaria Prodan, anunţ neaşteptat în plin scandal de divorţ

Laurenţiu Reghecampf a decis să pună capăt mariajului cu Anamaria Prodan. În ciuda faptului că are două fete dintr-o căsnicie anterioară și un băiat cu antrenorul Craiovei, Anamaria Prodan se gândește serios să înfieze un copil.

Amanta lui Reghecampf, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum arată acum Corina Caciuc FOTO

„Aş mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot. Aş fi vrut. Probabil o să înfiez unul. E cel mai frumos lucru pe care îl poate face cineva pentru un copil. Orice bărbat mai pleacă, dar atunci când găseşti un bărbat adevărat, acesta îşi face mai întâi familia fericită. Un bărbat care pleacă la primă adiere de vânt e un bărbat slab, care nu merită. Sunt curtată pentru că bărbatul e un cuceritor prin natură. Eu sunt o femeie, dar gândesc că un bărbat. Ştiu că dacă m-aş fi culcat cu cineva din fotbal nu aş mai fi fost cine sunt azi”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Teo Show”.


loading...