Scandal după decesul tânărului din Vaslui! Trupul, ridicat de oamenii legii din biserică și dus la IML

Este scandal în Vaslui după ce trupul tânărului mort după rapel a fost ridicat de oamenii legi din biserică și transportat la IML. Bărbatul de 35 de ani a murit la 48 de ore de la rapel.

24 mart. 2021, 11:26
Scandal după decesul tânărului din Vaslui! Trupul, ridicat de oamenii legii din biserică și dus la IML

Scandal după decesul tânărului din Vaslui!  Trupul bărbatului de 35 de ani a fost ridicat în această dimineață chiar din biserică și transportat la Institutul de Medicină Legală.  Oamenii legii au primit ordin să îl ducă la Medicină Legală pentru o autopsie amănunțită care să arate dacă există vreo legătură între deces și vaccin.

Fratele tânărului decedat susține că familia nu dorește să facă declarații, însă speră ca adevărul să iasă la suprafață.  ”Familia multumește presei și poliției locale pentru interesul acordat. Nu mai dorim să dăm declarații, ci doar să ne plângem trupul neînsuflețit al lui Andrei în liniște. Și sper ca autopsia va scoate la suprafață adevarul. Doamne ajută!” , a declarat acesta.

Citește și: EXCLUSIV Soţia tânărului de 35 de ani mort după rapel, declaraţii cutremurătoare: Credea în vaccin, a convins-o şi pe mama lui să-l facă

”El credea în vaccin , că totul o să fie bine. Voia să mă convingă și pe mine, eu i-am zis să se gândească. Lui i s-a recomandat că vaccinul este bun, nu pot să vă zic dacă a fost obligat sau nu. Eu nu am dorit o autopsie pentru că am zis că a suferit prea mult la viața lui. După ce am văzut certificatul, au început întrebările pentru mine. El a trecut peste COVID, peste multe lucruri grele. Cred că ceva a fost cusut cu ață albă” , a declarat soția bărbatului decedat.

Scandal după decesul tânărului din Vaslui! A murit la 48 de ore după rapel

Bărbatul de 35 de ani a murit la 48 de la rapel. Acesta avea mai multe probleme medicale, însă familia susține că vaccinul i-a grăbit decesul. Bărbatul, fratele unui artist local, suferea de insuficiență renală, diabet tipul 1 și era dependent de dializă încă de la vârsta de 14 ani. Andrei s-a vaccinat pe 19 martie, la doar câteva ore după ce făcuse dializă.

Starea acestuia de sănătate a început să se agraveze la 48 de ore de la rapel, iar medicii l-au resuscitat mai bine de două ore. Cu toate acestea, bărbatul a murit pe patul de spital, cauza fiind fibrilație ventriculară neresuscitabilă, conform vremeanoua.ro.

Familia bărbatului consideră că dializa și vaccinul au fost prea mult pentru trupul firav al acestuia și este posibil ca vaccinul să îi fi grăbit sfârșitul. Andrei era un om împlinit în ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta. Avea doar 35 de ani, iar în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie.

Citește și: Noi modificări la platforma de programare pentru vaccin. Cum se schimbă numărul de ordine de pe lista de vaccinare la unele persoane. Anunţul făcut de Andrei Baciu!