Scandal după eliminarea lui Doru de la Survivor România: „Nu merita să plece, dar Pro TV ştie mai bine”

Scandal după eliminarea lui Doru de la Survivor România. Marian şi Doru au fost propuşi spre eliminare, iar cel din urmă a primit cele mai puţine voturi din partea telespectatorilor, astfel, parcursul lui în Republica Dominicană s-a încheiat.

11 mai 2022, 08:24
Scandal după eliminarea lui Doru de la Survivor România: „Nu merita să plece, dar Pro TV ştie mai bine”
Eliminarea lui Doru din echipa Vulturilor i-a supărat pe fani

Scandal după eliminarea lui Doru de la Survivor România.  Eliminarea concurentului din echipa Vulturilor i-a supărat pe fani, care au lăsat sute de mesaje în mediul online. Mulţi sunt de părere că Marian Drăgulescu ar fi trebuit să fie eliminat din punct de vedere sportiv.

Vizibil emoționat și cu ochii în lacrimi, Doru Răduță a spus ce a însemnat pentru el experiența Survivor.  “Îmi pare rău că eu sunt cel care pleacă. Mă bucur că am trecut prin toate etapele, mă bucur că am demonstrat că îmi pot îmbunătăți situația, că am crescut de la etapă la etapă. Am trecut prin absolut tot ce a putut oferi Survivor. (…)

Am demonstrat că sunt un jucător puternic, le-am făcut față tuturor Tigrilor în parte. Nu m-am omorât cu sportul, fizicul m-a ajutat să fiu destul de dibace, destul de rapid. Din 30 de jucători am ajuns în ultimii 10.

Sper ca cel mai bun om, sportiv, nesportiv, social, nesocial om la final să câștige premiul cel mare. Eu îl voi aplauda, voi fi mândru de el, cum sunt de toți nouă care rămân în urma mea. E cea mai plăcută experiență pe care am trăit-o. Plec cu fruntea sus.”, a spus Doru la Pro TV.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Premiu-surpriză, nu ţi-ai fi pariat banii pe acest concurent

Scandal după eliminarea lui Doru de la Survivor România

Unii telespectatori acuză Pro TV pentru faptul că voturile lor nu ar fi reale, dat fiind faptul că Blaze este atât de criticat în mediul online. “Păcat, aș fi vrut să zboare Blaze. Îmi pare rău pentru Doru… Tip de treabă, aș zice chiar simpatic, inteligent cum puțini in sezonul ăsta… Fără răutate și ranchiună, a tratat totul cu filozofie… Senin și echilibrat la orice nominalizare, fie pentru eliminare, fie pentru exil/ Felicitări, Doru!!! Un om bun, fără hate-uri și răutăți inutile și gratuite./

Trebuia să plece Blaze, cel mai slab/ Îmi pare rău pentru Doru…Marian este cel care trebuia să plece./ Nu merita să plece. Dar Pro TV știe mai bine, nu publicul/ Trebuia să plece Blaze …Doru un tip simpatic, inteligent aș spune …dar asta e. La fel putea pleca Marian care este din ce în ce mai slab. În niciun caz nu trebuia să plece Doru…”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor, pe pagina de Facebook Survivor România.