Survivor România 9 mai 2022. Am aflat cine va părăsi competiţia marţi seara

Survivor România 9 mai 2022. Luni seara, pe Pro TV, se va difuza o nouă ediţie a show-ului din Republica Dominicană, unde se vor face nominalizări, iar un concurent va părăsi competiţia.

09 mai 2022, 14:25
Survivor România 9 mai 2022. Am aflat cine va părăsi competiţia marţi seara
Doru părăseşte competiţia

Survivor România 9 mai 2022. Un nou joc se va disputa între Tigri şi Vulturi, luni seara, iar echipa care pierde va face nominalizări. Ghinioniştii vor fi Vulturii, care pierd în faţa Tigrilor cu o diferenţă de cinci puncte. Elena şi Delea obţin imunitatea personală, astfel nu vor putea fi propuşi spre eliminare, însă vor fi nevoiţi să propună câte un coleg de echipă, care să plece acasă.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Premiu-surpriză, nu ţi-ai fi pariat banii pe acest concurent

Survivor România 9 mai 2022. Doru părăseşte competiţia

Marian şi Doru sunt propuşi spre eliminare, iar Doru este cel care primeşte cele mai puţine voturi din partea telespectatorilor, astfel, parcursul lui în Republica Dominicană se încheie.

„Jocul de luni, pentru imunitate, este câştigat de Tigri, cu scorul de 10-5. Din echipa câştigătoare, Nedelcu aduce trei puncte, TJ- trei puncte, Ştefania- două puncte şi Ionuţ- două puncte.

Membrii echipei Vulturilor se vor lupta pentru imunitatea personală, la fete, câştigătoare este Elena, iar la băieţi, Delea.

În consiliul de nominalizare, Marian şi Doru vor primi din partea echipei două voturi fiecare şi ambii vor fi propuşi spre eliminare. Delea îl va nominaliza pe Blaze. În cele din urmă, Doru este eliminat din competiţie„, au scris pe reţelele de socializare „Viperele vesele„.

Ce vrea să facă Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor România

Laura Giurcanu a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva, că, după ce a ieșit din competiție, a început să se uite la înregistrările emisiunii „Survivor” ca să trăiască experiența și în calitate de spectator.

M-am uitat la câteva momente din emisiune, nu am apucat să văd tot, însă pot spune clar că e un super show, este intens și interesant. E un sentiment straniu să fi trăit acele experiențe într-un fel, iar apoi să le văd relatate prin ochii oamenilor alături de care eram”, a dezvăluit Laura Giurcanu.

Vloggerița a mărturisit că nu ar schimba absolut nimic din tot ce s-a întâmplat în cadrul competiției. „Starea mea este foarte bună, sunt recunoscătoare pentru experiență și pentru trăiri. Nu am niciun regret vizavi de timpul meu acolo, iar toate lucrurile s-au întâmplat exact așa cum erau menite, natural”, a continuat ea.

Au fost multe momente trăite la Survivor care nu s-au difuzat pe tv, a mărturisit Laura, care a dezvăluit și cum s-a înțeles cu colegii. „La Survivor au fost și multe momente frumoase, haioase și relaxante. În timpul liber pe insulă, ne odihneam în hamac, priveam des marea și povesteam cu colegii, în unele seri ne jucam tot felul de jocuri pe care le știa CRBL și făceam plimbări în junglă după cocos.

Relațiile dintre noi, în mare parte din timp, erau OK, însă la jocuri, uneori, deveneau mai tensionate, toți dorindu-ne victoria. Zilele de joc erau grele, pentru că se întâmplau într-o căldură arzătoare și devenea cu atât mai greu să lupți și să alergi, iar apoi să îți și încurajezi colegii, când nu prea mai aveai oricum resurse de energie”, a declarat ea pentru Viva.