Scandal după moartea lui Benone Sinulescu. Cine reacţionează vizavi de înmormântarea artistului: „Merita să fie îngropat la Bellu”

Scandal după moartea lui Benone Sinulescu. Un fost coleg de scenă de-ai regretatului artist este de părere că trebuia să fie înmormântat alături de ceilalți mari cântăreți de muzică populară, la Cimitirul Bellu din Capitală.

19 nov. 2021, 20:40
Scandal după moartea lui Benone Sinulescu. Cine reacţionează vizavi de înmormântarea artistului: „Merita să fie îngropat la Bellu”
Scandal după moartea lui Benone Sinulescu

Scandal după moartea lui Benone Sinulescu. Ionuț Voicu, membru al trupei „Ro-Mania”, alături de care Benone Sinulescu a urcat în nenumărate rânduri pe scenă, consideră că regretatul artist ar trebui să fie înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde sunt îngropați majoritatea interpreților de muzică populară.

Citeşte şi: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după moartea artistului: „A făcut o pneumonie de absorţie, cum fac bebeluşii”

Scandal după moartea lui Benone Sinulescu

Nea Beni era sufletul trupei, mai ales în turnee. Când ne vedea triști și se lăsa liniștea ne spunea: ”Ce-i, măi, aici, înmormântare? Hai cu o cântare!” și ne mai fredona câte ceva vesel. Era plin de viață. Am fost cu el și la cazinouri, în turneele din America, dar acolo stătea cu ochii pe noi, ca să nu cheltuim mult, să ducem acasă, la neveste, ce câștigam.

El mai fusese și știa că dacă pierzi timpul la jocurile de noroc pierzi și toți banii, așa că era foarte atent, ne duceam doar la aparatele gen păcănele.

La câte a făcut pentru țara asta, Benone Sinulescu merita să fie îngropat la Cimitirul Bellu, alături de marile nume din muzica populară, l-ar fi petrecut pe ultimul drum zeci de mii pe oameni.

De ce e înmormântat tocmai la Arad? Dar voi merge la Arad, nu contează drumul lung, plec noaptea cu mașina și tot ajung. Vreau să fiu aproape de familia lui, în aceste momente dureroase„, a declarat Ionuț Voicu, pentru Impact.ro.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani lăsând în urma sa multă durere în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și i-au ascultat cântecele. Artistul a murit ieri, iar azi trupul său a fost deja depus pentru un ultim omagiu.

Soția interpretului de muzică populară a anunțat că trupul neînsuflețit al artistului a fost momentan depus la o casă mortură din Arad, urmând ca duminică dimineața la ora 08:00 acesta să fie transportat către Filarmonica din Arad, acolo unde oamenii pot veni să-i aducă un ultim omagiu.