Scandal după moartea unuia dintre cei mai bogaţi români. Fiii afaceristului l-au agresat pe cel desemnat să execute testamentul

Scandal după moartea lui Marcel Bărbuț, un afacerist important din România. Când s-a citit testamentul afaceristului, proprietarul producătorului de materiale de construcții AdePlast, cei trei băieți ai lui au realizat că nu ei vor conduce compania. Bărbatul l-a lăsat drept executor testamentar pe mâna sa dreaptă din Adeplast, Daniel Stăncescu, CEO-ul firmei. Stăncescu a primit instrucțiuni ferme să vândă compania, pentru ca angajații să aibă un loc de muncă, și să dea copiilor doar o parte din bani. Băieții au încercat să se răzbune pe beneficiarul testamentului, l-au agresat, iar acum pe numele lor este deschis un dosar penal pentru tâlhărie și pentru violarea corespondenței, potrivit Libertatea.ro.

RomaniaTV.net
15 apr. 2019, 10:43
Scandal după moartea unuia dintre cei mai bogaţi români. Fiii afaceristului l-au agresat pe cel desemnat să execute testamentul

Este scandal după moartea lui Marcel Bărbuț, un cunoscut om de afaceri din România. Trei dintre fiii săi au aflat cu stupoare că nu vor deveni directorii firmei pe care acesta îl deținea, pentru că dreptul de executare al testamentului va aparține altcuiva: omului de încredere al afaceristului care acum este CEO-ul firmei, scrie Liberatea.ro.

Cei trei băieți au descins peste actualul director al firmei și l-au forțat să le transfere din contul firmei zeci de mii de euro în conturile personale. Ei sunt nemulțumiți că tatăl lor a decis ca firma să fie vândută, iar ei să primească doar o parte din banii obținuți în urma vânzării.

Cei trei tineri l-au agresat pe director, lăsându-l pe aceasta fără laptop și telefon. Acolo erau toate conturile online, dar și alte informații din firmă. Mai mult, bărbatul s-a ales cu un deget rupt în altercația cu unul dintre băieți. Daniel Stăncescu, actualul conducător al firmei, a făcut plângere la poliție și îi acuză pe băieții lui Marcel Bărbuț că vor să treacă banii firmei în conturile lor personale, înainte de executarea testamentului.

„Existând deja un dosar penal în care se fac cercetări, nu pot comenta decât că am încredere în Justiție și că toate eforturile mele următoare vor fi direcționate spre restabilirea echilibrului în companie și spre bunul mers al acesteia”, a declarat Daniel Stancescu pentru Libertatea.ro.

Anchetatorii strâng acum toate probele și datele pentru soluționarea plângerii făcute de directorul companiei agresat.