Scandal IMENS după România – Suedia 1-0. „Parcă ne-am întors cu 30 de ani în urmă!”

România a câştigat, marţi, meciul amical cu Suedia, disputat la Craiova, scor 1-0, dar scandalul a izbucnit abia după fluierul final.

28 mart. 2018, 05:16
Scandal IMENS după România – Suedia 1-0. „Parcă ne-am întors cu 30 de ani în urmă!”

Suedezii au fost scosi din sarite de faptul ca arbitrul de rezerve a fost un roman, Sebastian Coltescu. Selectionerul suedezilor, Janne Andersson, spune ca este rusinos ce s-a intamplat la Craiova.

Cosmin Contra, prima reacţie după România – Suedia 1-0. Ce l-a nemulţumit pe selecţioner

„Al patrulea arbitru era roman si la finalul meciului s-a imbratisat cu oficialii lor dupa victorie. Timp de 90 de minute a strigat intruna fault impotriva jucatorilor nostri. Nu credeam ca e posibil asa ceva! Este o lipsa de respect, parca ne-am intors cu 30 de ani in urma!”, a spus Andersson.

România a învins Suedia, după 35 de ani. A patra victorie a naţionalei, în mandatul lui Cosmin Contra

La finalul meciului, pe culoarul de la vestiare a avut loc si un incident. Suedezii s-au rastit la Coltescu, reprosandu-i faptul ca a ajutat Romania.

Altfel, atacantul suedez John Guidetti a vorbit in termeni foarte duri despre gazonul intalnit la noul stadion din Craiova: „Sincer, a fost groaznic! N-ai cum sa joci fotbal pe un asemenea pe teren, riscul de a te accidenta este foarte mare. Incercam sa facem o preluare, dar apoi sarea mingea in toate directiile si pareai ultimul idiot! Meciul a fost distrus de acest gazon. Nici macar n-am putut sa ne antrenam pe acest teren inaintea meciului. Daca ne mai si antrenam inainte, totul ar fi fost un dezastru”.