SCANDAL IMENS la tribunal cu Florin Talpan în procesul CSA Steaua – FCSB pentru palmares. Juristul Armatei, AMENDAT!

Miercuri a avut loc, la Tribunalul București, un nou termen în procesul CSA Steaua contra FCSB privind palmaresul istoric. Dosarul este deocamdată în faza de administrare a probelor.

RomaniaTV.net
20 feb. 2019, 14:57
SCANDAL IMENS la tribunal cu Florin Talpan în procesul CSA Steaua – FCSB pentru palmares. Juristul Armatei, AMENDAT!

În dosarul 48951/3/2017, a fost atașat actul constitutiv în original prin care MApN a înființataAsociația non-profit din 1998. Avocații FCSB susțin că documentul respectiv atestă faptul că Armata a cedat echipa către ONG-ul „Asociația Fotbal Club Steaua București”, care apoi a fost preluată de actuala FCSB, pe societatea FC Steaua București SA.

Lovitură DEVASTATOARE pentru Gigi Becali. DECIZIE-ŞOC a instanţei în dosarul MARCA STEAUA

Florin Talpan s-a opus vehement aducerii noilor înscrisuri la dosar și a țipat în fața judecătorului, încasând o amendă de 200 lei.

Juristul CSA a depus o cerere de recuzare a judecătorului, care va fi analizată la următorul termen.

„Palmaresul unei echipe este unic și este într-o uniune naturală cu echipa care l-a dobândit. Când se transferă o echipă se preia automat și palmaresul acesteia. Cel care preia și continuă activitatea sportivă și competițională preia și palmaresul respectivei echipe. Entitatea care a continuat activitatea fotbalistică și care o continuă și azi deține întreg palmaresul, deoarece palmaresul este unic, echipa de azi din Liga 1 fiind continuatoarea echipei istorice de fotbal Steaua București”, susţin Dan Idita și Adrian Căvescu, avocaţii FCSB.

Gigi Becali, ANUNŢ-BOMBĂ după ultima decizie a instanţei în procesul dintre Armată şi FCSB. Ce se întâmplă cu MARCA STEAUA

Tot la Tribunalul București, cele două tabere se judecă în paralel și în prinvința prejudiciului solicitat de CSA clubului lui Gigi Becali. Armata acuză că FCSB ar fi folosit abuziv marca Steaua.