SCANDAL în ACL. Sorin Frunzăverde îi dă o REPLICĂ DURĂ lui Cătălin Predoiu

Sorin Frunzăverde, vicepreşedinte PNL, îi dă o replică dură prim-vicepreşedintelui PDL, Cătălin Predoiu, după ce acesta a spus că liberalul a vorbit de "capul" lui când şi-a declarat susţinerea pentru Corina Creţu. "Este afirmatia unui candidat cotat la 2% în sondaje, un candidat zecimal", contraatacă Frunzăverde.

04 sept. 2014, 07:32
SCANDAL în ACL. Sorin Frunzăverde îi dă o REPLICĂ DURĂ lui Cătălin Predoiu

„M-am întors în această seară de la Bruxelles unde am reprezentat PNL la Grupul de lucru numarul 3, care, aşa cum se ştie deja, a recomandat intrarea PNL în PPE. Am aflat de declaraţiile domnului Cătălin Predoiu. În mod normal, ar fi trebuit să îmi dea un telefon şi să mă întrebe în ce a constat declaraţia mea, aşa cum a făcut-o Anca Boagiu. Aşa era firesc. Nu ne surprinde ca domnul Predoiu nu ştie ce se întâmplă la Bruxelles sau în zona politicii europene„, scrie Sorin Frunzăverde pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Mănescu şi Frunzăverde, ACUZAŢI că şi-au declarat sprijinul pentru Creţu de „capul lor”: O să ajungem în şanţ

Mai mult, liberalul pune atacurile lui Predoiu pe seama nemulţumirii acestuia că nu este prezidenţiabilul ACL.

„In alta ordine de idei, nu este nimeni de vină că domnul Predoiu nu este candidatul la preşedinţia României din partea noastra. Candideaza domnul Klaus Iohannis pentru că are cele mai mari şanse. Si asta înseamnă constructivism. Alianta Crestin-Liberala, Dreapta Romana in fapt, trebuie sa fie reprezentata in aceste alegeri de cel mai puternic candidat, Klaus Iohannis.

În egală măsură, nu ar trebui să mă surprindă afirmaţia domnului Predoiu. Este afirmatia unui candidat cotat la 2% în sondaje, un candidat zecimal, care nu putea sa reprezinte in alegeri Dreapta Româna. Aici ar trebui cautata motivatia reala a afirmatiilor lui Catalin Predoiu„, comentează liberalul.

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL, i-a criticat, miercuri, pe liberalii Ramona Mănescu şi Sorin Frunzăverde după ce aceştia şi-au declarat sprijinul pentru desemnarea Corinei Creţu drept comisar european.

CITEŞTE ŞI  CORINA CREŢU, sprijinită de PNL. Ramona Mănescu: Merită susţinerea tuturor forţelor politice interne