Scandal în Anglia: Femeie, agresată sexual de un băiat român de 11 ani, în plină stradă

Un băiat român de 11 ani este considerat cel mai tânăr atacator sexual din Anglia. El a fost prins după şi-a forţat mâna între coapsele unei femei în plină zi, când aceasta era la cumpărături, fugind ulterior cu bicicleta. Datorită vârstei, acesta a fost pus sub supraveghere şi obligat să urmeze un curs de educaţie sexuală.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 17:44
Scandal în Anglia: Femeie, agresată sexual de un băiat român de 11 ani, în plină stradă

Un tribunal juvenil din Londra l-a găsit vinovat pe băieţel de asalt sexual asupra unei femei.

La proces, el a negat că ar fi atacat femeia. Băiatul care locuieşte în zona de est a Londrei şi al cărui nume nu este cunoscut datorită vârstei a primit o supraveghere de 9 luni şi a fost obligat să participe la un curs de şase luni privind comportamentul sexual inadecvat.

Şi părinţii băiatului au fost găsiţi vinovaţi, fiind obligaţi să participe la un curs de jumătate de ani despre creşterea copilului. Băiatul nu merge la şcoală, plimbându-se toată ziua prin oraş cu bicicleta.

Când a fost dată sentinţa, judecătorul John Perkins a declarat: „Acesta a fost un delict din partea ta, şi tu continui să negi acest lucru cu toate ca dovezile sunt concludente. Ai creat un mare disconfort tinerei femei, şi pentru că nu ai recunoscut şi nu ai arătat niciun fel de regret, ea a trebuit să vină la tribunal să depună mărturie.’ Acesta a încheiat prin a spune: ’Nu prezinţi un risc pentru societate, şi nu ai mai făcut acest lucru până acum.”

Potrivit ziarului, atacul s-a întâmplat în plină zi, la sfârşitul lunii iunie, în Tottenham, o zonă din nordul Londrei. Acesta s-a apropiat de victimă, a salutat-o şi apoi s-a repezit spre ea. Procurorul Lorna Ewen a descris incidentul: „Apoi, cu mâna dreptă s-a indreptat spre ea şi a apucat-o de zona dintre coapse, înainte să fugă cu bicicleta.”

Ulterior victima a chemat poliţia şi le-a arătat atacatorul. Acesta a aruncat bicicleta şi a fugit, fiind alergat de poliţie. Interogat mai târziu, băiatul a recunoscut că era prin zonă, dar a negat atacul. În acelaşi timp nu a vrut să le spună poliţistilor unde locuieşte.