Scandal în Blaj. 30 de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru aplanarea conflictului. Nouă persoane au fost duse la audieri VIDEO

Mai multe persoane dintr-un cartier din  Blaj, județul Alba, au tulburat ordinea publică, după ce au început să se ia la bătaie. Pentru aplanarea conflictului au intervenit 30 de polițiști și jandarmi. 

RomaniaTV.net
01 mai 2020, 14:49
Scandal în Blaj. 30 de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru aplanarea conflictului. Nouă persoane au fost duse la audieri VIDEO

Tot scandalul a început după ce patru persoane s-au luat la ceartă. Ulterior, s-au adunat mai multe persoane, care au tulburat liniștea publică din cartier. 

Citește și: Poza Zilei de 1 Mai: Zeci de curieri, la coadă în faţa restaurantului La Cocoşatu, în plină pandemiei de COVID-19

„În această după-amiază, în urma unui apel prin 112 prin care era sesizat un scandal, poliţiştii şi jandarmii din Blaj au intervenit pe strada ‘Barbu Lăutaru’ din municipiu. Iniţial, în scandal au fost implicate 4 persoane, iar ulterior, pe stradă, s-au adunat câteva zeci de persoane care au tulburat liniştea publică. Pentru aplanarea conflictului şi pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit 30 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, iar, la scurt timp, liniştea în cartier a fost restabilită”, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

În urma scandalului, nouă persoane au fost duse la secția de Poliție pentru audieri. În cazul acestora vor fi luate toate măsurile legale.
 
„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, a precizat IPJ Alba.