Scandal în box: pugilist în stare critică după ce a fost făcut KO la meciul pentru titlul mondial VIDEO

Boxerul canadian Adonis Stevenson se află în stare critică într-un spital din Quebec, după ce pierdut titlul de campion mondial la categoria semigrea (versiunea WBC), sâmbătă seara, când a fost învins prin KO în repriza a 11-a de ucraineanul Aleksandr Gvozdik.

RomaniaTV.net
03 dec. 2018, 08:24
Scandal în box: pugilist în stare critică după ce a fost făcut KO la meciul pentru titlul mondial VIDEO

Adonis Stevenson, care s-a ridicat cu greu de la podea după loviturile adversarului său, a ajuns pe propriile picioare la vestiar. După ce a făcut un duş, pugilistul canadian a început să se simtă rău, fiind transportat de urgenţă la spital.

Conform presei canadiene, starea lui Stevenson s-a deteriorat după ce a ajuns la spital, boxerul fiind plasat în comă artificială.

„Starea lui Adonis a trecut de la critică la o evoluţie către stabilitate, de ieri până astăzi, ceea ce este o veste bună, în aceste circumstanţe. El îşi recapătă forţele sub sedare controlată”, a precizat managerul Yvon Michel pe contul său de Twitter.

„Sunt puţin în sare de şoc”, a declarat Gvozdik pentru Journal de Montreal. „Sper că Adonis se va reface cât mai bine. Îi doresc toate cele bune”, a adăugat ucraineanul, în vârstă de 31 ani, medaliat cu bronz la JO 2012 de la Londra.

Adonis Stevenson (41 ani) a suferit a doua înfrângere din cariera sa, pe parcursul căreia a înregistrat 29 victorii şi un egal. Canadianul de origine haitiană îşi apărase de nouă ori titlul cucerit în iunie 2013, în faţa americanului Chad Dawson.