SCANDAL în Constanţa. O femeie şi soţul ei, AGRESAŢI într-un bar

Doi indivizi au fost propuşi spre arestare, fiind vorba despre Sorin Marian Ciobanu şi Silviu Vlăduţ Pitea. Aceştia au pătruns într-un bar situat pe bulevardul I.C. Brătianu, iar când angajata localului le-a spus că este închis, cei doi au luat foc, izbucnind o altercaţie. A intervenit soţul acesteia şi ce a urmat s-a transformat într-o anchetă penală.

06 nov. 2017, 13:03
SCANDAL în Constanţa. O femeie şi soţul ei, AGRESAŢI într-un bar

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Constanţa au solicitat arestarea preventivă pe numele celor doi indivizi, Sorin Marian Ciobanu şi Silviu Vlăduţ Pitea, pentru tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi violarea sediului profesional. Aceştia, în data de 2 noiembrie anul curent, în jurul orei 23.00, au intrat într-un bar situat pe bulevardul I.C. Brătianu nr.100, în zona blocului în care îşi are sediul magazinul Big (de la Pod Butelii sau Cora). În acel moment, angajata localului, Luminiţa T., le-a spus că nu îi mai poate servi întrucât a închis.

Cei doi şi-au ieşit din fire, având loc o altercaţie între aceştia şi martoră. A intervenit imediat soţul femeii, care venise s-o ia de la serviciu, iar suspecţii au tăbărât pe el. I-au aplicat lovituri la nivelul capului cu o carafă din sticlă şi cu un bol artizanal din sticlă, cauzându-i leziuni destul de serioase, dar care nu i-au pus viaţa în pericol. Victima a fost transportată la spital. La faţa locului au ajuns oamenii legii, care au declanşat cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, potrivit replicaonline.ro.

Sorin Marian Ciobanu şi Silviu Vlăduţ Pitea au fost conduşi la audieri şi apoi propuşi spre arestare, la Tribunalul Constanţa. La data de 3 noiembrie, magistraţii au decis să-i plaseze în arest la domiciliu.

„Ia faţă de inculpaţii Ciobanu Sorin Marian şi Pitea Silviu- Vlăduţ măsura arestului la domiciliu, pe o perioadîă de 30 de zile, cu începere de la 3.11.2017 până la 2.12.2017. (…) Impune inculpatului Ciobanu Sorin Marian obligaţia de a nu părăsi fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza, imobilul din municipiul Constanţa, strada I.C.Brătianu, nr.100, bl.SR.2, sc., ap., jude’ul Constanţa; impune inculpatului Pitea Silviu-Vlăduţ obligaţia de a nu părăsi fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza, imobilul din sat Osmancea, comuna Mereni”, potrivit minutei judecătoreşti.

Citeşte şi Intervenţie de urgenţă a poliţiştilor în Dej. Doi bărbaţi s-au bătut pe terasa unui bar VIDEO