Scandal în direct între Ștefan Bănică și Dani Oțil. ”La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr. sunt două dintre cele mai cunoscute din showbiz-ul românesc. Cei doi nu au nevoie de prezentare, mai ales că au fost în atenția publicului de foarte multă vreme. A existat, totuși, un moment în care cele două vedete s-au ciondănit, chiar în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

19 ian. 2024, 16:47
Scandal în direct între Ștefan Bănică și Dani Oțil. ”La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr. sunt două dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul autohton. Chiar dacă amândoi sunt o emblemă a televiziunii și muzicii, o femeie din trecut i-a legat pe cei doi, și anume, Mihaela Rădulescu.

Citește și Dani Oţil a îndurat o sărăcie cruntă în copilărie. Mărturisiri cutremurătoare: „Bă, fii-miu n-o să plângă nicio vitrină la geam!” VIDEO

Cu ani în urmă au și existat tensiuni între cei doi.

În iarna anului 2019, Ștefan Bănică Jr. era prezent pe canapeaua emisiunii pe care Dani Oțil o moderează alături de Răzvan Simion.

La acea vreme, cântărețul celebra majoratul 18 ani de tradiție neîntreruptă ai concertului de Crăciun pe care urma să-l susțină.

Evenimentul de care este vorba a avut loc cu ani în urmă, însă cu siguranță tensiunea dintre cei doi a fost resimțită de către colegii prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani, cât și de telespectatorii care îi urmăreau.

”Asculți de o păsărică?”

După ce Ștefan Bănică amintea împlinirea celor 18 ani neîntrerupți ai concertului de Crăciun, prezentatorul nu s-a putut abține și l-a „felicitat”, însă într-un mod ironic:

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a fost reacția ironică a lui Dani Oțil.

Amuzat, Ștefan Bănică a răspuns: „Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!”, făcând referire la faptul că Dani recunoscuse, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu.

Citește și Incident şocant la nunta lui Dani Oţil. Abia acum s-a aflat, Mihai Bobonete a fost dat afară din restaurant VIDEO

Atât Ștefan Bănică Jr., cât și Dani Oțil au continuat discuția interesantă: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”, la care Ștefan Bănică a răspuns: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!”, a continuat artistul și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou a emisiunii de la Antena 1, potrivit Click.ro.