Incident şocant la nunta lui Dani Oţil. Abia acum s-a aflat, Mihai Bobonete a fost dat afară din restaurant VIDEO

Mihai Bobonete a fost dat afară din restaurantul lui Dani Oțil, în timpul cununiei civile dintre prezentatorul TV și Gabriela Prisăcariu. Desfășurat în mai 2021, la scurt timp după ce țara noastră a ieșit din starea de urgență cauzată de pandemie, evenimentul a fost marcat de un incident surprinzător.

13 nov. 2023, 12:54
Incident şocant la nunta lui Dani Oţil. Abia acum s-a aflat, Mihai Bobonete a fost dat afară din restaurant VIDEO
Incident şocant la nunta lui Dani Oţil. Abia acum s-a aflat, Mihai Bobonete a fost dat afară din restaurant!

Incident şocant la nunta lui Dani Oţil.  Conform dezvăluirilor uluitoare făcute de Mihai Bobonete într-un podcast pe canalul său de YouTube, acesta a povestit cum a fost scos din localul lui Dani Oțil de către ospătari. Motivul, aparent, ar fi fost ora la care actorul de comedie a ales să părăsească evenimentul, cu puțin înainte de miezul nopții. Într-o discuție cu Dani Oțil, MIhai Bobonete a sugerat că acesta ar fi putut da un telefon pentru a le cere să îi „dea afară pe bețivii ăia”, referindu-se la invitații care au rămas mai târziu la petrecere. Incidentul ar fi avut loc în contextul regulilor stricte impuse de perioada de starea de urgență, în care toate evenimentele trebuiau să se încheie înainte de ora 23:00.

Citeşte şi: Kamara a câştigat procesul cu Poliţia Capitalei. Cum a reuşit artistul să anuleze o amendă

„Ne-au dat afară ospătarii tăi, ai uitat?”, a spus  Mihai Bobonete în podcast-ul său, în care l-a avut invitat pe amicul său, Dani Oțil. „Tu ai plecat la 21:28, dar noi, mesenii, am mai stat până la 00:00. Dar cred că ai dat tu un telefon: bă, băieţi, mâine tre’ să facem bani, să îi daţi afară pe beţivii ăia!”, a mai spus actorul din Las Fierbinți.

Citeşte şi: Moment tragic în familia prezentatoarei Iuliana Tudor. „A ales să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei” VIDEO

Pe lângă această dezvăluire, Mihai Bobonete a dat detalii legate de darul său de nuntă pentru Dani Oțil. Un câine cu bec, oferit de actor și soția sa, Cătălina, nu ar fi fost pe placul matinalului de la Antena 1. „A intrat bona în camera cu câinele cu bec, acolo am cazat-o și a vrut să plece. A zis că e…”, a spus Dani Oțil, în condiţiile în care acesta și soția sa sunt la a șasea bonă pentru fiul lor, Tiago. Curios este faptul că nici una nu a fost dată afară, toate alegând să plece singure. În prezent, fiul prezentatorului TV este îngrijit de o filipineză.