Scandal în direct, la Măruţă. Prezentatorul a început să ţipe la invitaţi

Cătălin Măruţă i-a avut că invitaţi în emisiunea sa pe Marian Mexicanu şi pe Edy Mexicanu, care are o nouă iubită, virgină. În direct a intrat şi Mioara Lincan, fosta soacră a lui Marian.

20 mart. 2015, 17:49

Scandalul a început după ce Marian Mexicanu a dezvăluit că fosta lui soacră a declarat că vrea să îşi mărite „fetiţa” de 47 de ani şi că nu vrea să o ştie singură.

Măi cheliosule, nu îţi e ruşine că ai luat-o pe fata aia de 22 de ani? Eşti râsul României! Te-ai însurat cu fata cu care trebuia să se însoare cu băiatul tău„, a spus Mioara Lincan, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Cătălin Măruţă a anunţat cine va fi înlocuitorul său la Pro TV

Jegoaso! Lăturo, urâtă eşti! Hai că poate ţi-o iei zilele astea! Stai cuminte, urâţico! Târfuliţo, târfuliţo! Îţi măriţi tu fata mare! Are 47 de ani, ea e bunică. Eu sunt important nu jegoasa asta! Eu sunt Mexicanul, nu târfa asta„, a spus Marian Mexicanu.

Du-te dracului„, i-a spus Mioara.”Mamaie, stai puţin! Cătălin, se neliniştesc apele! Bunico!!! Îi aduc eu barbat lu’ mama daca vrei„, a încercat Edy să îi calmeze. „Ce-aveţi, măi! BĂIIIIII! Alexandraaaa, uite în ce familie te bagi! Bă, ce aveţi, băi? Doamna Lincan! Edy, spune-i bunicii tale să se oprească! Luăm publicitate„, a strigat Cătălin Măruţă.