Cătălin Măruţă a anunţat cine va fi înlocuitorul său la Pro TV

Cătălin Măruţă crede că îşi va încheia cariera la Pro Tv, după care va preda ştafeta fiului său, David, acum în vârstă de 4 ani. 

17 mart. 2015, 13:32

„David vrea să fie noul prezentator! Trebuie să mă gândesc la alt serviciu…”, a spus Cătălin Măruţă pe Facebook, lângă o fotografie cu fiul său, care aîmplinit luni 4 ani. 

Tot cu această ocazie, prezentatorul Pro TV nu și-a ascuns emoțiile trăite de când a devenit tată: „Exact în urmă cu patru ani, l-am ținut pentru prima oară pe David în brațe… Azi mergem la gradiniță, iar când îl privesc, nu-mi vine să-mi cred ochilor că a crescut atât, că vorbește, dansează, cântă, râde, mă face atât de fericit! La mulți ani cu toată dragostea pentru David-Alexandru, fiul meu, omulețul care mi-a schimbat viața!”, a mai scris Cătălin Măruță.

Va pleca sau nu Cătălin Măruţă de la PRO? „Am fost flatat de oferte, dar…”

Cătălin Măruţă este printre cei mai „vânaţi” prezentatori de la noi, iar acest lucru se datorează efortului depus în fiecare zi, ca fiecare emisiune să îi iasă perfect şi să fie mereu pe primele locuri  în topul emisiunilor tabloid.

 
Într-un interviu recent acordat celor de la ziarulring.ro, Cătălin Măruţă nu doar că a dezvăluit mici secrete din viaţa sa privată, ci a mai dezvăluit că de-a lungul timpului a primit numeroase oferte tentante de la diferite televiziuni, pentru a pleca de la Pro Tv, însă niciodată nu să le accepte. Acest trust este pentru Cătălin Măruţă ca o a doua casă, fapt ce-l împiedică să părăsească veodată trustul.
 
„Am avut parte de propuneri interesante. Două dintre ele chiar erau foarte serioase, de la două televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap să plec. Sunt de şapte ani aici, l-am început pe al optulea. Am prins rădăcini în televiziunea unde, mărturisesc, mi-am dorit dintotdeauna să ajung, încă de când eram un debutant. Am învăţat enorm la ProTv, am parte de o echipă senzaţională şi simt că, deocamdată cel puţin, nu există niciun loc unde m-aş simţi mai împlinit profesional”, a declarat Cătălin Măruţă în interviu.