Scandal în Drobeta Turnu Severin după ce doi tineri au câştigat 67.000 lei la PĂCĂNELE VIDEO

Doi tineri din Drobeta Turnu Severin au câştigat la păcănele 67.000 de lei, dar nu au primit niciun ban. Când li s-a spus că aparatul a dat o eroare, prietenii câştigătorilor au chemat poliţia. Aparatul va fi supus unei expertize pentru a se stabili dacă a dat sau nu eroare.

13 mai 2013, 05:35
Scandal în Drobeta Turnu Severin după ce doi tineri au câştigat 67.000 lei la PĂCĂNELE VIDEO

Scandal cu poliţie şi jandarmi în Drobeta Turnu Severin, după ce doi tineri au câştigat la păcănele 67.000 de lei, dar când au cerut banii, li s-a spus că aparatul a dat o eroare, potrivit România TV.

Citeşte şi Scandal la o sală de păcănele din Iaşi. Un bărbat a vrut să fure aparatul de joc VIDEO

Prietenii câştigătorilor s-au supărat când au auzit acest lucru şi s-au luat la ceartă cu angajaţii casei de pariuri. De la ceartă la scandal nu a fost decât un pas. Astfel, a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru calmarea spiritelor.

Citeşte şi Un bărbat dă în judecată un CAZINO după ce a pierdut o SUMĂ INIMAGINABILĂ la jocurile de noroc

Cei doi au crezut că au dat lovitura când aparatul le-a arătat potul cel mare, 67.000 de lei. Numai că atunci când au cerut banii au primit doar 400 de lei. Adică nici măcar 1 % din câştig. În faţa casei de pariuri s-au strâns zeci de prieteni ai celor doi, care cereau să li se facă dreptate. În zonă au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi pentru a menţine ordinea. Reprezentanţii casei de pariuri s-au abţinut de la comentarii.

Aparatul buclucaş va fi supus unei expertize, în urma căreia se va stabili dacă a dat sau nu o eroare. Ca să-şi recupereze banii cei doi tineri vor trebui să dea în judecată casa de pariuri. Până atunci, unul dintre câştigători s-a ales şi cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice.

Citeşte şi Bucureşteanul care a câştigat 100.000 de euro la păcănele şi-a încasat banii cash VIDEO