Scandal în familia Corduneanu. Motivul pentru care Adrian „Beleaua” şi fratele său sunt la cuţite

Scandal în familia Corduneanu. Doi dintre fraţi, Adrian "Beleaua" şi Petronel, au ajuns la cuţite, iar motivul ar fi Alina Filip, soţia celui din urmă. Adrian Corduneanu o atacă dur pe soția fratelui său, adresându-i cuvinte grele și jigniri.

01 sept. 2021, 10:28
Scandal în familia Corduneanu. Motivul pentru care Adrian „Beleaua” şi fratele său sunt la cuţite
Scandal în familia Corduneanu

Scandal în familia Corduneanu. În ultima perioadă, pe rețelele de socializare, au apărut numeroase filmulețe în care Adrian „Beleaua” lansează o serie de atacuri la adresa fratelui său.

Mai exact, se pare că acesta are de fapt câteva lucruri de împărțit cu Alina Filip, soția lui Petronel. Se pare că totul ar fi plecat de la nişte proprietăţi, care au stricat liniştea familiei Corduneanu.

Citeşte şi: Tolea Ciumac îl susţine pe Adrian Corduneanu, după ce a anunţat că se apucă de MMA

Scandal în familia Corduneanu

Pe lângă atacurile din partea lui Adrian Corduneanu și a soției sale, Alina și Petronel au mai avut câteva probleme în acest an. În primăvară, cei doi au avut de-a face cu legea și au fost reținuți pentru 24 de ore, scrie Cancan.ro.

Se pare că Petronel Corduneanu și-ar fi șantajat o cunoscută, amenințând-o cu acte de violență. Amenințările au venite pentru că femeia ar fi refuzat să mai scoată diverse sume de bani pentru acesta, de la o bancă.

Banii retrași ar fi provenit din diferite activități ilicite, care s-ar fi desfășurat în mai multe țări din Europa. După ce ar fi fost amenințată, femeia a hotărât să meargă la Poliție, iar oamenii legii au demarat cercetările.

În același caz a fost implicată și Alina Filip, care ar fi încercat să o determine pe victimă, dar și pe unii martori să-și modifice declarațiile date inițial, în schimbul sumei de 10.000 de lei.