Membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital după ce s-au bătut cu fostul boxer Viorel Oarză

Sâmbătă după-amiază, polițiștii ieșeni au descins la restaurantul clanului Corduneanu. Oamenii legii au mers acolo pentru a ancheta un conflict care a avut loc între membri ai clanului Corduneanu și fostul boxer Viorel Marian Oarză.

22 feb. 2021, 18:43
Membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital după ce s-au bătut cu fostul boxer Viorel Oarză
Membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital

Membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital. „Pe 20 februarie 2021, în jurul orei 11:30, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112 despre un conflict care a avut loc între mai multe persoane, în municipiul Iași.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun”, au precizat sâmbătă reprezentanții Poliției ieșene.

Citeşte şi: Clanul Corduneanu şantaja videochatiste cu plata în criptomonede

Membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital

În urma conflictului, polițiștii ieșeni au întocmit dosar penal, iar Viorel Oarză şi fiul lui Robert au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia urmează să fie duşi la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire sau alte violențe. Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor. Urmează ca, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, potrivit Bzi.ro.

Mama interlopilor a împlinit 70 de ani

Mama interlopilor din clanul Corduneanu a împlinit vineri, 5 februarie, venerabila vârstă de 70 de ani și tot clanul s-a întâlnit pentru o petrecere la o casă din provincie. Adrian Corduneanu a postat pe TikTok un videoclip de la petrecere, unde apar mai mulți membri ai familiei, printre care și fratele său, Costel.

„Șefa Cordunenilor”, cum îi spune Adrian „Beleaua”, a primit un tort cu poza ei și un aranjament floral în formă de inimă, din trandafiri roșii. Nu a lipsit nici poza de grup, postată cu mândrie pe rețelele sociale.

Tot atunci, Adrian „Beleaua” a anunațat că o să predea ștafeta în șmecherie băiatului său, peste 20 de ani. „La gunoaiele astea care au năduf la mocanul meu și al familiei. Ciorile din Iași. Bebe o să le fie tăticu’. Predau ștafeta după vreo 20 de ani. 20 de ani încă sunt în forță și pe val”, a transmis Adrian Beleaua într-un videoclip pe tiktok.