Scandal în Familia Regală a Marii Britanii: Anunţul care i-a şocat pe fani: „Prinţul Harry bagă divorţ de Meghan Markle”

Relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry s-ar afla la capăt de drum, după cum titrează presa britanică. Meghan Markle și Prințul Harry sunt plecați, de 2 luni, în Canada, iar Regina i-ar fi dat un ultimatum prințului. Ceea ce este foarte grav și duce la o situație care pare greu de gestionat.

RomaniaTV.net
06 ian. 2020, 10:47
Scandal în Familia Regală a Marii Britanii: Anunţul care i-a şocat pe fani: „Prinţul Harry bagă divorţ de Meghan Markle”

Potrivit informațiilor apărute, Harry încearcă din răsputeri să o convingă pe Meghan să revină la sentimente mai bune, în caz contrar existând riscul de a se ajunge la divorț. „Prințul Harry bagă divorț de Meghan Markle va continua să își amâne întoarcerea în Familia Regală”, este mesajul care a șocat pe toată lumea.

Deși este cunoscută tensiunea dintre Meghan Markle și Familia Regală, de această dată lucrurile au luat amploare. Speculațiile sunt cu atât mai mari cu cât în discursul Reginei Elisabeta, numele lor au fost pomenite fugitiv, iar pe masa la carea stătea nu s-a găsit și portretul lor. Acest lucru i-a isterizat pe fanii casei regale.

În cazul în care Harry și Meghan vor divorța, toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu Archie, copilul lor. Conform legii, Meghan Markle ar avea întâietate când vine vorba despre custodia micuțului, fiind mamă. Însă, interesant este și faptul că soțul ei are sânge albastru, iar Familia Regală și-ar dori ca Archie să fie crescut în spirit regal conservator.

”Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele”

Meghan se află în tensiuni nu doar cu Familia Regală, ci și cu unii membri din familia ei. Unchiul fostei actrițe o acuză de faptul că a întors spatele familiei sale, etichetând-o drept ”râzgâiată” și afirmând că până și relația acestia cu propriul tată se află ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerată o realitate dureroasă, însă Meghan – cel puțin până acum – preferă să nu răspundă acestor acuzații venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înțeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viața ei, ar fi fost atât de frumos. Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp față de alți copii, i-a fost mereu alături în tot ceea ce a întreprins.

A fost râzgâiată, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puțin imatură”, a mai spus unchiul ei, potrivit yve.ro.