Scandal în familia regală a Spaniei: Regina Letiţia s-a certat cu soacra ei în văzul tuturor. Imaginile au devenit VIRALE VIDEO

O înregistrare video ce pare să fi captat o dispută verbală între două membre ale familiei regale a Spaniei -  Letiţia şi Sofia - a declanşat un val de speculaţii şi de zvonuri în această ţară, după ce a devenit virală pe reţelele de socializare.

05 apr. 2018, 09:44
Scandal în familia regală a Spaniei: Regina Letiţia s-a certat cu soacra ei în văzul tuturor. Imaginile au devenit VIRALE VIDEO

Imaginile o arată pe regina Sofia, în vârstă de 79 de ani, punându-şi braţele pe umerii celor două nepoate ale sale – Leonor, în vârstă de 12 ani,  Leonor, în vârstă de 10 ani -, în timp ce familia regală poza pentru fotografi, după ce vizitase un târg de Paşte.

În înregistrare se vede cum Letizia, în vârstă de 45 de ani, s-a întors cu faţa spre fiicele şi spre soacra ei, înainte de a începe ceea ce pare să fie o dispută verbală. Prinţesa moştenitoare Leonor este văzută apoi în timp ce împingea de pe umărul ei mâna bunicii sale.

Casa regală a Spaniei nu a făcut deocamdată niciun comentariu referitor la acest incident.

Înregistrarea video, care nu are sonor, a fost publicată online în cursul zilei de marţi.

Prima pagină a cotidianului spaniol El Mundo a publicat o captură de imagine preluată din acea înregistrare video şi afirmă că soţii celor două regine, Juan Carlos, în vârstă de 80 de ani, şi Felipe al VI-lea, în vârstă de 50 de ani, au fost uluiţi de acest episod.

Videoclipul se încheie cu o secvenţă în care regele Felipe al VI-lea pare să medieze disputa dintre mama şi soţia lui.