SCANDAL în familia regală britanică: Regina îl va desemna pe prinţul William rege

Scandal de proporţii în Casa Regală a Marii Britanii, din cauza sarcinii lui Kate Middleton. Surse apropiate familiei regale spun că regina a decis să îl desemneze pe prinţul William rege, deşi prinţul Charles este următorul în ordinea succesiunii la tron, potrivit tabloidelor. Aşa cum era de aşteptat, vestea nu este pe placul soţiei lui Charles, Camilla, care a ameninţat că va dezvălui secrete murdare ale familiei regale.

RomaniaTV.net
03 ian. 2013, 06:38
SCANDAL în familia regală britanică: Regina îl va desemna pe prinţul William rege

Regina Elizabeth a II-a intenţionează să anunţe, la începutul acestui an, că prinţul William este următorul rege al Marii Britanii. Regina a luat această decizie după ce ducesa de Cambridge a rămas însărcinată, scrie showbizspy.com. Elizabeth i-ar fi spus lui Kate că îi umple ultimele zile din viaţă cu bucurie şi că se roagă să trăiască suficient pentru a-şi ţine în braţe nepotul sau nepoţii.

Tabloidul mai spune că William şi Kate ar fi decis ca prima lor fiică să poarte numele Prinţesei Diana.

Potrivit unor portaluri britanice de ştiri, regina ar fi grav bolnavă. Ea suferă de artrită, are problema cu inima şi pare să dezvolte o insuficienţă respiratorie îngrijorătoare. În aceste condiţii, desemnarea unui succesor este vitală. Iar prinţul William este cel mai popular membru al familiei regale din ultimele decenii.

La auzul veştii, Camilla a spus că nu va accepta aşa ceva şi chiar a ameninţat că va face publice secrete murdare ale familiei regale britanice. Pentru a evita un scandal, prinţul consort Philip i-ar fi spus fiului său, Charles, să se despartă de Camilla. Dar aceasta a ameninţat că, dacă îi vor fi înmânate actele de divorţ, ea va cere 50 de milioane de lire sterline.