Scandal în faţa Spitalului Judeţean din Ploieşti. Îmbrânceli şi oameni bolnavi care aşteaptă în ploaie la Ambulatoriul

Zeci de pacienți sunt ținuți în ploaie, la ușa Ambulatoriului Spitalului Judeţean din Ploieşti. Sunt pacienți non-COVID care așteaptă să fie tratați. 

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 09:26
Scandal în faţa Spitalului Judeţean din Ploieşti. Îmbrânceli şi oameni bolnavi care aşteaptă în ploaie la Ambulatoriul

Oamenii sunt revoltaţi că pentru a ajunge să fie consultaţi sau să beneficieze de tratamente medicale în ambulatoriul Spitalului Judeţean Ploieşti trebuie să aşteapte cu orele în ploaie în faţa unităţii medicale în contextul pandemiei de COVID. 

Mai mulţi pacienţi au declarat pentru ziarulincomod.ro că sunt nevoiţi să aștepte între 30 şi 45 de minute în ploaie în faţa cortului de triaj, unde intră câte unul să li se ia temperatura și sunt întrebați la ce secție a spitalului vor să meargă. De aici, oamenii se mută câţiva metri mai încolo la uşa Ambulatoriului unde aşteaptă să fie strigaţi de câte o infirmieră care să-i conducă pe secţia la care au nevoie. 

 

Din cauza ploii, mai mulţi pacienţi s-au îngrămădit sub o copertină, fără să mai respecte regulile anti-COVID. 

La un moment dat a existat și un moment tensionat, când doi bărbați s-au îmbrâncit la intrarea în spital. Incidentul a fost surprins de jurnalistul ploieștean Victor Preda, care a postat imaginile pe Facebook.


loading...
Partenerii noștri