Scandal în hochei. Un jucător al Stelei a fost bătut de un adversar la vestiare

Un jucător al echipei Steaua Rangers, Cătălin Berdilă, a fost bătut la vestiare de Josef Adorian, unul din componenţii echipei ASC Braşov. Incidentul a avut loc după partida de săptămâna trecută. Steaua a cerut suspendarea pe viaţă a jucătorului maghiar.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 15:15
Scandal în hochei. Un jucător al Stelei a fost bătut de un adversar la vestiare

Bătaia generală din timpul meciului între Steaua şi Braşov de sâmbătă a continuat şi la vestiare. Stelistul Cătălin Berdilă susţine că a fost lovit cu pumnii şi crosa de Josef Adorian.

Preşedintele federaţiei ştie şi el de acest episod. Contactat de România TV, Tanczos Barna a declarat: „Cei doi s-au întâlnit pe coridorul spre vestiare şi a urmat o bătaie din care Berdilă a ieşit perdant. S-a mai văzut asta şi la alte sporturi, din păcate s-a întâmplat şi aici„.

De remarcat însă că acesta nu este primul incident între jucătorii celor două formaţii. Nu mai departe de vineri, Milan Varga, de la echipa braşoveană, a ajuns direct la Urgenţă, din cauza unei lovituri primite în timpul meciului. În urma investigaţiilor medicale acestuia i s-a descoperit un hematom la creier. În plus, Josef Adorian nu este străin de bătăile din hochei. El l-a mai lovit şi pe managerul de echipament al lotului naţional de hochei pe gheaţă.

În urma incidentului în care Cătălin Berdilă a fost bătut, Steaua a cerut federaţiei a cerut excluderea pe viaţă a lui Josef Adorian, însă măsura este considerată extrem de dură de preşedintele federaţiei române de hochei pe gheaţă, care consideră că excluderea pe viaţă se aplică în cazuri foarte grave.

Cazul va fi analizat marţi de Comisia de Disciplină a Federaţiei Romande Hochei pe Gheaţă. Steaua se luptă cu ASC Braşov în barajul de calificare în semifinalele campioantului naţional.