Scandal în închisoare: Gigi Becali, scos din sărite de un senator PPDD. Află ce s-a întâmplat

Gigi Becali a avut o ieşire nervoasă faţă de propunerea senatorului PPDD de Timiş, Ioan Iovescu, de a se converti la credinţa baptistă, când parlamentarul a avut o vizită între patru ochi cu latifundiarul din Pipera.

17 sept. 2013, 09:52
Scandal în închisoare: Gigi Becali, scos din sărite de un senator PPDD. Află ce s-a întâmplat

În urma unei întâlniri cu deţinuţii Penitenciarului Jilava cu doi pastori neoprotestanţi, senatorul PPDD a avut o întrevedere separată cu Gigi Becali în care i-a propus să renunţe la credinţa ortodoxă.

Citeşte şi Gigi Becali transmite un nou MESAJ din ÎNCHISOARE FOTO

A acceptat întâlnirea cu mine, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine. Când a auzit că m-am pocăit mi-a spus: „Vai de tine, ce ai făcut? Eşti un satanist, o să arzi în Iad„. I-am explicat că scrie în Biblie că cine crede să se boteze. Nu voia să discute nimic despre Dumnezeu. L-am luat pe partea politică, dar nu îl mai interesa nici politica. L-am întrebat dacă tot are o viziune şi vrea să ajute poporul, de ce nu a venit la noi la Partidul Poporului. S-a enervat, chiar nu îi ardea de nicio politică. I-am spus să ia Biblia să citească şi să decidă singur ce cale trebuie să aleagă. Nici nu a vrut să audă”, a declarat Ioan Iovescu pentru debanat.ro.

Citeşte şi Becali, MESAJ DISPERAT din închisoare: Scoateţi-mă de aici. Gardienii se poartă ca torţionarii