SCANDAL în ÎNVĂŢĂMÂNT: Elevi ELECTROCUTAŢI şi loviţi cu chei franceze de o profesoară VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Se înmulţesc incidentele incredibile din şcolile româneşti. Elevii şi profesorii se bat între ei! "N-am putut să mă mai controlez şi i-am dat o palmă!" spune un elev care a lovit o profesoară chiar la catedră. Pe de altă parte, profesoara venea la şcoală cu pietre şi chei franceze cu care îşi lovea elevii. Şi dacă era nevoie folosea şi un aparat pentru electroşocuri, informează România TV. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă într-o localitate la câţiva kilometri de Bucureşti.

31 mart. 2014, 12:17
SCANDAL în ÎNVĂŢĂMÂNT: Elevi ELECTROCUTAŢI şi loviţi cu chei franceze de o profesoară VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

N-am putut să mă mai controlez şi i-am dat o palmă. Eram pe hol cu un prieten. Doamna a venit la mine şi-a dat cu piciorul în…aşa, jos, sub centură„. Aşa şi-a început elevul agresiv mărturia. El susține că profesoara îi bătea și îi provoca pe elevi.

VEZI şi SCANDALOS. Elevi DROGAŢI şi BEŢI sub ochii dirigintei, în excursie VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Avea în geanta ei pietroaie, chei franceze…îi lovea pe copii cu ele-n cap. Dădea în ei, să stea cuminţi. Avea şi electroşoc la ea, de curenta copiii. Şi băiatului care a fost cu mine…i-a dat şi lui. L-a muşcat de picior„, a mărturisit băiatul.

Imaginile care au scandalizat opinia publică au fost filmate cu camera ascunsă chiar de profesoara agresată. Ele au fost postate pe un site de socializare la un an de la incident.

Nu ştiu care o fi dat primul. Elevul nu trebuia, indiferent ce s-ar fi întâmplat, nu trebuia să facă un gest atât de urât, să ajungă să ridice mâna asupra unei profesoare. E un lucru extraordinar de urât„, a declarat Ion Samoilă, primarul comunei Gruiu, judeţul Ilfov.

Citeşte şi Profesoară, scoasă din minţi de elevi: Fir-aţi ai dracului de idioţi şi împuţiţi ordinari ce sunteţi

 

Citeşte şi BEŢIILE şi SEXUL au devenit noile „materii” preferate ale ELEVILOR

Conducerea Inspectoratului Şcolar o acuză în egală măsură şi pe profesoară.

Trebuie să ştiţi că la acest moment în instanţă se află două procese pe rol la adresa doamnei profesor ca urmare a plângerilor penale depuse de părinţi, respectiv de unitatea de învăţământ. Contractul de muncă al doamnei profesor a fost suspendat. S-au înregistrat multe petiţii: atât ale părinţilor, cât şi ale colegilor dumneaei şi chiar ale Asociaţiei Telefonul Copilului„, a precizat Rada Dumitru, purtător de cuvânt al ISJ Ilfov.

Profesoara a venit în comuna Gruiu după ce a fost dată afară de la o școală din județul Prahova, tot în urma unor plângeri.

VEZI şi VIDEO ŞOCANT: Profesoară agresată în clasă de elevi într-o şcoală din Ilfov