SCANDALOS. Elevi DROGAŢI şi BEŢI sub ochii dirigintei, în excursie VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Să-ţi laşi copilul în tabără cu profesorii de la şcoală nu mai prezintă nicio garanţie. Dovadă stă faptul că mai mulţi elevi de liceu au făcut chefuri cu alcool şi droguri chiar sub ochii profesoarei care a organizat excursia. România TV a realizat un reportaj cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
22 feb. 2014, 11:46
SCANDALOS. Elevi DROGAŢI şi BEŢI sub ochii dirigintei, în excursie VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Mai mulţi liceeni de clasa a 12-a din Olteniţa s-au drogat şi au băut câteva seri la rând în timpul unei excursii la Sinaia, deşi la chefuri a participat şi profesoara care a organizat excursia. Mărturiile elevilor care au fumat marijuana au fost filmate cu camera ascunsă. Inspectoratul şcolar a demarat o anchetă.

„Să ne cunoaştem trecutul şi frumuseţile patriei”. Aşa suna tema excursiei aprobate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi. Odată ajunşi la munte, elevii au lăsat frumuseţile deoparte şi s-au pus serios pe distracţie. Şi nu una oarecare, ci cu alcool şi marijuana. Drogurile fuseseră aduse de una dintre fetele din grupul plecat în excursie şi care le-a povestit colegilor că avea marijuana de la fratele ei, venit din Spania.

Citeşte şi: O adolescentă beată din Vaslui s-a încăierat cu medicii de pe ambulanţă

„Avea cinci, şase grame, era mărunţită”, spune un elev filmat cu camera ascunsă.

„Au fost cinci grame la cinci băieţi. Un gram de cap”, spune un altul.

Băieţii recunosc senin că s-au drogat, chiar dacă prin preajmă era şi diriginta clasei, care îşi luase în excursie şi soţul, şi copiii.

Citeşte şi: IMAGINI ŞOCANTE pe care trebuie să le vezi: Efectele devastatoare ale DROGURILOR asupra consumatorilor FOTO

Mai mult, elevii spun că fiul cel mic al profesoarei, în vârstă de 9 ani, chiar a băut vin cu ei. „Să ştii că a băut atunci. A băut Jidvei. Dar în ce fel făcea după aceea… Cu mă-sa, cu diriga, nu înjură. Când e cu tac-su… băga-mi-aş… făcea-mi-aş”, povestesc elevii.

Diriginta clasei nu a putut fi contactată pentru a oferi explicaţii. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean va începe însă o anchetă. „Inspectoratul s-a autosesizat. Săptămâna viitoare ne deplasăm şi noi la şcoală şi vom vedea care este situaţia. Vom discuta şi cu Poliţia dacă se confirmă că a fost şi consum de droguri”, a declarat, pentru România TV,  Silvana Şestacovschi, director ISJ Călăraşi.