Scandal în Liga 1. Astra mai are 4 infectaţi din 16, la retestare! Testele pozitive, făcute la clinica lui Gigi Becali

Astra a anunţat 27 de cazuri de COVID-19 de la primele două echipe, motiv pentru care meciul cu Dinamo, de vineri, 30 octombrie, nu s-a mai disputat. Clubul a făcut noi analize la o clinică din Ploiești, la care a testat 20 de jucători, iar din cele 16 cazuri pozitive de la prima echipă, doar patru au fost confirmate la retestare.

31 oct. 2020, 13:32
Scandal în Liga 1. Astra mai are 4 infectaţi din 16, la retestare! Testele pozitive, făcute la clinica lui Gigi Becali

Primele teste efectuate de Astra, care au dat 15 rezultate pozitive la echipa de seniori, au fost făcute la clinica Imunomedica, care îi aparține lui Gigi Becali. Oficialii Astrei spun că au apelat la acest laborator văzând că FCSB și Chiajna îl folosesc la fiecare testare obligatorie și că nu e prima dată când folosesc clinica din București, oraș în care mai mulți jucători de la club locuiesc, scrie GSP.

Dinamo – Astra nu se mai joacă! Alertă în Liga 1: 27 de cazuri de COVID-19 la clubul din Giurgiu

Fanii-acționari ai lui Dinamo au reacționat vehement, după ce LPF a decis ca meciul dintre Dinamo și Astra, să fie amânat pentru 14 noiembrie 2020, ca urmare a cazurile de coronavirus de la formația din Giurgiu. Suporterii din PCH au acuzat că Astra a fost ajutată de DSP pentru a nu juca meciul!