Scandal în LIGA I. GREVĂ la o echipă DE TOP. „Riscăm să jucăm cu juniorii”

Situaţia de la Pandurii a devenit dramatică din cauza condiţiilor financiare precare.

27 oct. 2016, 09:32
Scandal în LIGA I. GREVĂ la o echipă DE TOP. „Riscăm să jucăm cu juniorii”

După ce au păsuit de câteva ori conducerea clubului, în speranţa că lucrurile vor lua o turnură favorabilă din punct de vedere financiar, fotbaliştii Pandurilor au trecut, de astăzi, la forme de protest. Jucătorii nu mai onorează şedinţele de pregătire şi nu vor să se prezinte la meciul cu CS U Craiova.

Conducătorii clubului din Târgu Jiu încearcă, în aceste condiţii, dacă fotbaliştii primei echipe nu vor fi înduplecaţi, să alinieze în Bănie garnitura secundă!

„Nu se mai poate! Am tot aşteptam, am dat dovadă de înţelegere, dar nu mai putem accepta actuala stare de lucruri de la echipă. Nu ne mai antrenăm şi nu mergem la Craiova!”, a spus unul dintre jucătorii importanţi ai echipei gorjene.

„Este adevărat că azi jucătorii nu s-au antrenat. Din păcate, s-a ajuns la capătul puterilor. Sunt alături de jucători și antrenori. Avem aproape 10 luni de când sperăm să se îndrepte situația. Am epuizat toate formele de motivare. Respect munca jucătorilor. Există riscul să mergem cu juniorii la Craiova”, a spus Narcis Răducan, președintele de la Pandurii.


loading...