Leonard Doroftei mătură ringul cu Lucian Bute şi Rudel Obreja

Leonard Doroftei l-a luat la mişto pe Lucian Bute şi este de părere că pugilistul gălăţean nu se va putea compara niciodată cu el. De asemenea, Leonard Doroftei îl atacă şi pe Rudel Obreja, acuzând-ul pe acesta că a "băgat boxul românesc în faliment".

04 feb. 2014, 14:04
Leonard Doroftei mătură ringul cu Lucian Bute şi Rudel Obreja

După ce Leonard Doroftei a declarat că Lucian Bute este băiat bun, asta pentru că nu a bătut pe nimeni, Rudel Obreja a sărit în apărarea protejatului său, scrie fanatik.ro.

„Nu vreau să comentez în nici un fel afirmaţiile lui Doroftei. Dacă te bagi în albie, te mănîncă porcii! Însă am o întrebare pentru Doroftei: să ne spună şi nouă cu cine s-a bătut în cariera sa. Cu ce mare boxeur? O să spună Gatti. Care l-a pus jos după numai cîteva secunde. Sau cu Balbi care acum cîteva zile şi-a luat bătaie în România. Dar mă opresc aici, nu are rost să mă porcăiesc cu Doroftei”, a declarat Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box. Replica lui Doroftei a venit rapid.

Citeşte şi Meci la DNA, cu şefii boxului. Rudel Obreja şi alţi patru oficiali vor fi chemaţi la audieri

„Nu ştie cu cine m-am bătut? Păi nu-şi mai aduce aminte de Spadafora? Omul era neînvins de 36 de meciuri. Eu nu am spus niciodată că Bute e prost, ci doar că lumea din anturajul lui şi-a bătut joc de el. Păi tu joci în divizia B şi te arunci în Liga Campionilor? Rudel mă atacă, dar uită că a băgat Federaţia Română de Box în faliment. A luat banii de acolo şi i-a băgat în firma sa. Revenin acum la alea două minute cu Gatti. Rudele, am fost acolo, pe sabia mea, am avut curaj să intru în ring. Eu nu am fost talent şi am murit speranţă”, a spus Leonard Doroftei.

Citeşte şi NĂUCITOR. Obreja bănuieşte că MAFIA PARIURILOR a aranjat înfrângerea lui Bute 

„Îmi pare rău să văd unde a ajuns. La amatori n-a avut nici o performanţă. Bute a fost băiat bun, n-a bătut pe nimeni. Cum să-l ridici pe Bute la valoarea mea? Eu m-am bătut cu toţi în America, am reuşit pe pumnii mei! Eu am făcut istorie în box! Lucian a intrat în cuşca leilor abia după meciul cu Froch. Eu mă bat şi acum în meciuri precum cele pe care le-a avut Lucian! Ce face el, bazaconiile alea sunt bune, dar dacă nu ştii să te mişti… Pe Froch a vrut să-l contreze. Tu, Bute? Cum să-l contrezi tu pe Froch? A vrut să vină la mine la Ploieşti, dar nu l-a lăsat poliţia pentru că nu avea centură”, a fost declaraţia lui Leonard Doroftei, declaraţie de la care a început scandalul.