Scandal în lumea interlopă. Costel Corduneanu, acuzat de turnătorie de cel mai bun prieten: „Este cel mai mare sifon al României”

Zile tensionate pentru Clanul Cordunenilor, care a primit ameninţări din partea temutului interlop Cătălin Băcăuanu, prietenul din copilărie al lui Costeluș.

07 sept. 2018, 09:28

Cordunenii au primit ameninţări din partea unui alt infractor originar din Iași, celebrul Cătălin Băcăuanu. În mod ironic, Cătălin a fost cel mai bun prieten din copilărie al lui Costel Corduneanu.

Băcăuanu l-a umilit pe Costel, despre care a spus că este cel mai mare „sifon” al României. Băcăuanu, care i-ar fi împrumutat cu bani, iar Cordunenii nu și-ar fi acbhitat datoriile, a spus că, în timp ce era urmărit general pentru tâlhărie și se ascundea la Paris, Costel ar fi ținut legătura cu un șef din Poliția Iași.

Băcăuanu susține că, la vremea respectivă, Costel l-ar fi sunat la fiecare două-trei zile pe șeful structurii de Combatere a Crimei Organizate Iași, care, ulterior, a ajuns chiar director al Poliției Române.

Cătălin Băcăuanu a mai spus despre liderul Corduneilor că este „fricos” și că la un moment dat ar fi fugit din Iași de frica rivalilor, refugiindu-se la București.

Citeşte şi Florin Salam, MANEAUA SCANDALOASĂ care a dus la război în lumea interlopă. Mesaj AMENINŢĂTOR pentru MANELIST