Scandal în lumea maneliștilor! Florin Salam dă de pământ cu Jador, după ce i-au fost „furate” melodiile: „Câtă nesimțire! Cât de prost poți să fii?”

Florin Salam e foc și pară, după ce Jador i-a cântat piesele și a spus că sunt compuse și interpretate de el. Regele manelelor s-a arătat foarte indignat pe internet, iar acest lucru nu a rămas fără replică. Jador a postat și el un mesaj după controversele apărute.

17 nov. 2023, 12:08
Scandal în lumea maneliștilor! Florin Salam dă de pământ cu Jador, după ce i-au fost „furate” melodiile: „Câtă nesimțire! Cât de prost poți să fii?”
Scandal în lumea maneliștilor! Florin Salam dă de pământ cu Jador, după ce i-au fost „furate” melodiile: „Câtă nesimțire! Cât de prost poți să fii?”

Florin Salam și Jador sunt la cuțite, după ce acesta din urmă a făcut un colaj cu melodii vechi și noi, printre care se află și câteva piese ale Regelui manelelor în colaborare cu Adrian Minune. După succesul răsunător și vorbele spune de tânărul artist referitor la melodii, Salam a reacționat dur.

Citește și: „Regele Manelelor” răspunde în scandalul cu Liviu Puştiu. Florin Salam: „Cel mai mare drogat, să moară mama dacă te mint!”

Scandal între maneliști: Florin Salam dă de pământ cu Jador

După ce Jador le-a spus fanilor, odată cu lansarea materialului audio cu manele vechi și noi, că piesele ar fi ale lui, Florin Salam a reacționat dur pe rețele sociale, adresânsu-i cuvinte nu tocmai frumoase colegului săi de breaslă. Chiar dacă mult mai tânăr și cu mai puțină experiență, Jador a dovedit că își merită locul în lumea maneliștilor, însă veteranul Florin Salam nu este de aceeași părere.

Manelistul a dezvăluit că reacția sa ar fi fost diferită în cazul în care ar fi fost anunțat în prealabil despre planurile lui Jador de a-i interpreta melodiile.

„Foarte frumos, să le cânte, dar măcar să anunți. Nu să zici tu . Le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai zici de ce nu îi băgăm în seamă pe unii. De-aia nu îi băgăm în seamă, că nu au stofă. (…) Eu îi înjur pe ăia care merită câteodată. Dacă vreți voi, nu îi mai înjur nici pe ăia, ca să vă fac în ciudă, nu de altceva. (…) Dacă alea sunt piesele mele și ale nașului Adrian. Vreo două sau trei, pe care le-am ascultat eu, sunt de la mine. Tu poți să spui: ? Cât de prost poți să fii? Măcar anunță”, a mărturisit Florin Salam.

După controversele apărute referitor la faptul că nu i-a cerut voie să îi cânte piesele, Jador și-a cerut scuze față de Florin Salam. Manelistul regretă că a procedat așa și susține că este fanul celebrului artist încă din perioada copilăriei. Jador susține că îi respectă munca și cariera cunoscutului manelist, ba chiar a cântat melodiile lui pentru că îl iubește și apreciază foarte mult. Manelistul a promis că nu îi va mai cânta piesele artistului pe viitor la evenimente, mai ales pentru că acum știe că îl deranjează.

„Am un mesaj foarte important astăzi pentru voi. Din păcate, l-am deranjat pe un om pe care eu îl iubesc din toată inima mea, pe care îl respect, îi respect munca, îi respect cariera. (…) Și sunt fanul lui încă de când mă știu eu, de mic copil. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam. Iartă-mă dacă te-a deranjat că ți-am cântat melodiile. Eu ți le-am cântat pentru că te iubesc, pentru că sunt fanul tău, pentru că te ascult dintotdeauna. Pentru mine ești o legendă. Îmi pare rău că ți-am cântat muzica. Îți promit că dacă te deranjează n-o să-ți mai cânt melodiile la evenimente. Iartă-mă și îmi pare rău”, a mărturisit Jador pe TikTok.

Rămâne de văzut dacă Florin Salam va avea vreo reacție publică după ce Jador a ales să își ceară scuze.

Citește și: Jador renunță la muzică și se călugărește: „Îl caut pe Dumnezeu”. Artistul a intrat în depresie după despărțirea de iubită