SCANDAL în lumea SHOWBIZ-ului. Connect-R este acuzat de furtul unei piese VIDEO

Matteo e supărat pe prietenul său de o viaţă, Connect-R, pentru că acesta i-a luat o piesă. Matteo are un gust amar, după ce, din cauza lipsei de comunicare, a pierdut o piesă, dar şi o prietenie.

07 mart. 2013, 19:02
SCANDAL în lumea SHOWBIZ-ului. Connect-R este acuzat de furtul unei piese VIDEO

„Când va filma clipul şi va da interviuri despre această piesă, Mai du-te-n inima mea, ştiu că îi va sta în cap, aşa, imaginea mea. Eram în studio la John Puzzle când mi-a venit ideea şi el m-a încurajat”, a povestit Matteo, potrivit cancan.ro.

Matteo i-a povestit lui Connect-R despre ideea lui, iar acesta se pare că şi-a însuşit-o, cu un titlu un pic schimbat, „Mai dă-te-n inima mea”. Mi-a cerut să îi cedez lui piesa. I-am spus că nu pot. Apoi, la o altă întâlnire, el mi-a spus că a scris piesa şi că îmi mulţumeşte pentru că i-am dat voie să folosească titlul. Eu i-am spus că nu i-l dau, dar el nu a înţeles, a mai spus Matteo.

Cântăreţul e nemulţumit că, după întâlnirea lor, Connect-R a mers la TV şi a anunţat că aceasta e piesa lui şi a altui compozitor.

„Am dovada, o schiţă, un 8% din ea, John Puzzle mi-a trimis pe 8 septembrie, pe mail. O să vedem dacă Connect-R va putea să folosească această piesă. Eu sunt foarte îndreptăţit. O piesă aduce după ea venituri consistente şi considerabile. Poţi să iei de la 100 de milioane pe lună, până la miliarde. Cea mai mare sumă încasată de mine pentru o difuzare a fost de 2 lei şi ceva, pentru că noi suntem mai mulţi compozitori pentru o piesă”, a completat cântăreţul.