Scandal în MMA după ce polonezii au anunţat o luptă între sosiile lui Putin și Zelenski: „Este un comportament penibil”, „Ar trebui să fiți desființați”

Val de reacţii negative după ce polonezii au anunţat organizarea unei lupte între sosiile lui Putin și Zelenski mai ales după ororile descoperite în Bucea şi Irpin după retragerea ocupanţilor ruşi.

04 apr. 2022, 18:33
Scandal în MMA după ce polonezii au anunţat o luptă între sosiile lui Putin și Zelenski: „Este un comportament penibil”, „Ar trebui să fiți desființați”

Întreaga lume este şocată de crimele din Bucea descoperite după retragerea soldaţilor ruşi. În imaginile difuzate de presa ucraineană se văd sute de cadavre ale unor civili ucraineni, unii cu mâinile legate la spate, alţii împuşcaţi în cap, care zac pe străzile oraşului. Şi în timp ce lumea este oripilată de atrocităţile care le sunt atribuite soldaţilor lui Vladimir Putin, un actor din Polonia s-a gândit să ironizeze disputa dintre liderul de la Kremlin şi preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski. Astfel, Antek Krolikowski a anunțat pe contul personal de Instagram că, pe data de 30 aprilie, va avea loc un meci de MMA între sosiile președinților celor două țări angrenate în conflict.

Citeşte şi: Dezăluiri cutremurătoare după masacrul din Ucraina: „Ruşii trăgeau sălbatic cu kalaşnikovul”. A fost găsită şi o cameră de tortură

Toate veniturile produse de evenimentul MMA care va fi organizat la Stegu Arena din orașul Opole vor fi redirecționate către victimele războiului.

La face-off, cele două sosii au venit în SUV-uri Mercedes, fiecare bolid având montat steagul Ucrainei sau cel al Rusiei, potrivit digisport.ro.

Citeşte şi: Volodimir Zelenski, vizită pe câmpul de luptă înainte de discursul din România: „Acesta este un genocid”

Anunţul actorului polonez a stârnit imediat reacţii, cele mai multe negative.

„Este un comportament penibil, în timp ce oamenii, inclusiv copii nevinovați, mor. Oricine ar avea puțină demnitate nu ar trebui să mai participe în cadrul acestei divizii”, a fost una dintre reacții.

„Vă promovați pe spatele războiului, ar trebui să fiți desființați”, a adăugat un alt utilizator.

„Au organizat o luptă între fake Putin și fake Zelenski. Cred că este prea mult. E vorba de o federație poloneză de MMA”, a fost reacția altuia.