Scandal în plină stradă în Capitală după ce un inspector ANAF a produs un accident rutier

Martorii spun că bărbatul abia se mai ținea pe picioare din cauza băuturii. Polițiștii au intervenit de urgență la fața locului.

RomaniaTV.net
29 feb. 2020, 07:36
Scandal în plină stradă în Capitală după ce un inspector ANAF a produs un accident rutier

Accidentul provocat de inspectorul ANAF a avut loc pe bulevardul Chișinău din Capitală. Martorii spun că bărbatul conducea haotic și cu viteză mare. La un moment dat a pierdut controlul volanului, a lovit gardurile de pe mijlocul drumului și s-a răsturnat cu autoturismul.

Citeşte şi: Grav accident de circulaţie în Bihor! Un mort şi şase răniţi

Din mașina răsturnată, inspectorul ANAF a fost scos de ceilalți șoferi aflați în trafic. Martorii spun că bărbatul mirosea puternic a băutură și abia se mai ținea pe picioare. Cand au ajuns politistii la fata locului a refuzat sa sufle in alcooltest si a refuzat sa fie dus la INML pentru recoltare de probe biologice. Motiv pentru care politistii de la Brigada Rutiera i-au intocmit dosar penal.

Un alt accident a avut loc pe bulevardul Ion Mihalache. Un sofer neatent a apasat prea tare pedala de acceleratie desi afara ploua si s-a izbit violent de un scuar de pe mijlocul drumului. Impactul a fost atat de violent inca autoturismul s-a rasturnat. Din fericire nimeni nu a fost ranit.