Scandal în PNL. Florin Roman, despre Violeta Alexandru: „Sincer, nu am înţeles de ce a fost schimbată”

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni miniştri din Guvernul PNL, arătând că nu înţelege de ce a fost schimbată din funcţia de ministru al Muncii, după ce a "moştenit" peste 19.000 de dosare nesoluţionate şi "le-a adus la zero, într-un an".

29 dec. 2020, 23:41
Scandal în PNL. Florin Roman, despre Violeta Alexandru: „Sincer, nu am înţeles de ce a fost schimbată”

Scandal în PNL din cauza numirilor din Guvern. „Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, aşa cum au făcut şi cu structura noului guvern, unde din păcate, din toţi aşii, noi nu am tras nici unul”, susţine Roman.

„A fost unul din cei mai buni miniştri ai Guvernului PNL! A “moştenit” peste 19.000 de dosare nesoluţionate şi le-a adus la ZERO, într-un an. Sincer, nu am înţeles, de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulţi români! Nimeni nu e ministru pe viaţă, dar sa schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înţelege! Victoria nu este doar un alt prenume al Violetei Alexandru, ci şi o ţinta pe care ministra liberală a atins-o! A muncit enorm, a fost modestă şi cum se spune, şi-a văzut de treabă!”, a afirmat Florin Roman, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

Primarii din țară, în frunte cu Emil Boc, critică Guvernul Cîțu: ”Dialogul instituțional nu este o opțiune”

El a făcut referire la negocierile politice atât pentru Bucureşti, cât şi cele pentru structura Guvernului. „Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, aşa cum au făcut şi cu structura noului guvern, unde din păcate, din toţi aşii, noi nu am tras nici unul! Pentru munca ta şi reprezentarea PNL in guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!”, a încheiat Florin Roman.

În postări anterioare, el a criticat faptul că fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru şi fostul ministru de Interne Marcel Vela nu au fost invitaţi, în mod simbolic, la debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

„Un simplu mulţumesc pentru ce au făcut în timpul pandemiei era suficient. În schimb l-au invitat pe controversatul deputat PSD, Streinu Cercel!”, a scris Roman.

Scandal în PNL. În şedinţa Biroul Politic Naţional al PNL de săptămâna trecută, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, dar şi Florin Roman l-au acuzat pe Ludovic Orban că a cedat ministere importante doar pentru a-şi asigura preşedinţia Camerei Deputaţilor. Rareş Bogdan a reproşat cedarea Ministerului Dezvoltării, iar Roman l-a acuzat pe Orban că încearcă să-l intimideze şi l-a ameninţat că va face turul României pentru a le spune primarilor că a vândut partidul pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Scandal în PNL şi pe frontul de Vest: Organizaţia Cluj nu va fi niciodată condusă de nulităţi. Sunt impotenţi politic

Nu este sin gurul scandal din PNL. Şeful CJ Cluj, Alin Tişe, a lansat, luni, un nou atac la adresa conducerii centrale pe tema desemnării miniştrilor din Guvern Cîţu, precizând faptul organizaţia Cluj nu a dat un vot pentru susţinerea niciunei persoane pentru a funcţia de ministru, aluzie la numirea lui Adrian Oros la Agricultură.

„Legat de reprezentarea în Guvern a organizaţiilor din Ardeal. În concret – organizaţia Cluj. Nu îmi amintesc să fi discutat în organizaţia Cluj susţinerea vreunei persoane pentru postul de ministru. Or să se fi supus la vot. Supunerea la vot în partid, a nominalizărilor, este o practică democratică, aşa cum am fost supuşi votului atât eu cât şi primarii când am candidat la primării sau consiliul judeţean. Cineva crede că, prin susţinerea unor persoane peste organizaţia Cluj, va reuşi să pună mâna pe filiala Cluj. Ca şi cum partidul acesta este doar al lor”, a scris pe pagina sa de Facebook Alin Tişe.

Şeful Cj Cluj a subliniat faptul unii dintre cei de la centru sunt nulităţi politice. „Aşa ştiu să facă politică, pentru că aşa au făcut toată viaţa şi pentru ca altfel nu pot, fiind impotenţi politic. Organizaţia Cluj, dincolo de faptul că este cea mai performantă din ţară, nu va putea fi condusă niciodată de nulităţi politice!”, a completat Tişe.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Alin Tişe a declarat în urmă cu o săptămână că în PNL este o „Ciolaniadă greţoasă” între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. El a adăugat că nu doreşte nicio funcţie de ministru sau vreo altă poziţie, însă vrea să tragă un semnal de alarmă: ”Atenţie că rămâneţi fără partid, voi cei preocupaţi de Ciolaniadă”.