SCANDAL în PPDD. Deputaţii lui DD se dezic de conducerea partidului şi cer Congres extraordinar

Grupul parlamentar PP-DD se disociază de actuala conducere a partidului şi cere organizarea unui congres urgent pentru desemnarea unei noi conduceri. Anunţul a fost făcut, miercuri, de deputatul PP-DD Daniel Oajdea, care a ieşit la declaraţii alături de Tudor Ciuhodaru şi Liliana Mincă.

19 nov. 2014, 13:28
SCANDAL în PPDD. Deputaţii lui DD se dezic de conducerea partidului şi cer Congres extraordinar

Daniel Oajdea, deputat PPDD, a declarat că a mandat de colegii deputaţi să transmită mesajul de disociere.

Având în vedere rezultatele proaste de la ultimele două alegeri, pe care nu şi le-a asumat nimeni, având în vedere o serie de decizii greşite, care a îndreptat într-o altă direcţie decât cea pentru care a fost creat, grupul parlamentar se disociază începând de astăzi de actuala conducere a partidului, cere organizarea unui congres urgent pentru desemnarea unei noi conduceri”, a declarat Oajdea la Palatul Parlamentului.

Deputatul a adăugat că în grupul parlamentar PPDD sunt acum 14 deputaţi, cu doi mai mulţi decât săptămâna trecută: Daniel Fenechiu şi Viorel Blăjuţ care au decis să se întoarcă în grupul de la Cameră. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Dan Diaconescu: Ieşiti la vot pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi!

La rândul său, deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru a spus că este momentul să vină ‘altfel de oameni’, ‘să facem aceeaşi politică pentru care oamenii ne-au ales şi ne-au trimis în Parlamentul României’.

Poziţia mea publică o ştiţi, am fost de fiecare dată împotriva acestei alianţe toxice, am votat împotriva Guvernului Ponta şi nu am susţinut actuala guvernare, dar astăzi acest grup parlamentar îşi afirmă încă odată dorinţa de a face ceea ce a promis în campania electorală”, a afirmat Ciuhodaru.

Deputatul PP-DD Liliana Mincă a spus că îl aşteaptă pe preşedintele fondator Dan Diaconescu să convoace de urgenţă Congresul, afirmând că grupul pe care îl reprezintă s-a delimitat de ‘această conducere’.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. NEGOCIERI PSD-PPDD pentru susţinerea lui Victor Ponta în turul II

„Dacă am rămas aici, am rămas ca să demonstrăm că avem coloană vertebrală, că nu ne interesează nici ministere, nici secretari de stat, nici funcţii. Asta vor încerca să spună cei care astăzi sunt secretari de stat, chipurile sunt la guvernare, dar pe uşa din dos. Or, dacă voiau să fie la guvernare, trebuiau să-şi asume guvernarea, să participe ca un partener serios, aşa cum participă celelalte partide parlamentare”, a susţinut Mincă.