SCANDAL în PPDD. Trei lideri locali au fost EXCLUŞI. Alţi 10 parlamentari îşi pregătesc plecarea

Scandalurile se ţin lanţ în PPDD. Trei lideri locali au fost excluşi din partid pentru că au încălcat statutul partidului prin legături "nefireşti" cu PDL, iar alţi 10 parlamentari îşi pregătesc, se pare, plecarea din partidul lui Dan Diaconescu, informează România TV.

RomaniaTV.net
11 aug. 2013, 12:13
SCANDAL în PPDD. Trei lideri locali au fost EXCLUŞI. Alţi 10 parlamentari îşi pregătesc plecarea

Liderul PPDD Botoşani, Liliana Mincă, a exclus pe doi vicepreşedinţi şi un membru ai filialei. Oficial, motivul este încălcarea statutului partidului, însă în realitate se pare că la baza rupturii se află certurile din partid privind apropierea partidului de PDL.

Membrii BJ al PPDD au hotărât excluderea unor membri ai organizaţiei, Mihai Aniţulesei, vicepreşedinte al Biroului Judeţean Botoşani şi consilier judeţean, Liviu Petru Viziteu, membru al Biroului Judeţean Botoşani şi consilier municipal la Dorohoi, şi Marius Cristescu, vicepreşedinte al Biroului Judeţean Botoşani şi consilier municipal.

„PPDD nu se descompune, ci se reorganizează. În acest moment conducerea partidului este la Dolj, unde evaluează activitatea consilierilor din ţară. Pe mine ma interesează ca aceşti consilieri să voteze pentru cetăţeni, nu în interesul unui partid”, a spus Liliana Mincă, la România TV.

Despre noile excluderi din PPDD a vorbit şi fostul membru al partidului Radu Popa, care a comparat-o pe Liliana Mincă cu Ana Pauker şi a precizat că are informaţii potrivit cărora alţi zece parlamentari PPDD ar urma să părăseacă partidul la începutul următoarei sesiuni parlamentare.


loading...
Partenerii noștri