Scandal cu TOPOARE în restaurant. Gest ULUITOR al poliţiştilor care au intervenit VIDEO

Un scandal izbucnit într-un restaurant din Măgurele, Ilfov, se putea sfârşi prost, după ce participanţii au scos topoarele pentru a se răfui. Poliţia a intervenit de urgenţă, însă din imagini se vede că şi oamenii legii au fost intimidaţi. Imagini în exclusivitate România TV.

09 aug. 2015, 09:34
Scandal cu TOPOARE în restaurant. Gest ULUITOR al poliţiştilor care au intervenit VIDEO

Câteva zeci de indivizi puşi pe scandal au dat buzna într-un restaurant din Măgurele. Poliţiştii, care au sediul la doar câteva zeci de metri distanţă, au apărut imediat.

Citeşte şi: Fratele preşedintelui din Sri Lanka a murit după ce a fost atacat cu un topor

Unul dintre agenţi a pus mâna pe toporul pe care un bătăuş îl ridicase, pregătit să atace. După un schimb scurt de replici, dar şi după ce agresorul îl intimidează pe omul legii, poliţistul dă drumul toporului. Imediat, bătăuşul iese din local, cu arma în mână.

Oficial, şefii IPJ Ilfov nu au oferit explicaţii. Neoficial, poliţiştii din Măgurele şi-au amintit foarte bine incidentul. Ei spun că s-au temut de infractori, iar întăririle au ajuns mult prea tîrziu, potrivit România TV.

„Erau patru poliţişti în total şi un număr de vreo 50 de inşi, cred. Am chemat şi întâriri. Au venit băieţii de la SAS. Au venit după o oră şi ceva în care ei au încercat să-i ţină să nu se omoare”, a declarat un poliţist de la Măgurele, filmat cu camera ascunsă.

„Eu l-am văzut pe unul când îşi băga o săbiuţă aşa… Au mai fost scandaluri în trei seri la rând. În a doua seară am fost eu la «grupă». Am fost cu soţul meu. Eram doar doi aici. Sunt paraziţi majoritatea dintre ei. S-a făcut o lucrare penală”, a declarat o poliţistă de la Măgurele.

Citeşte şi: Crimă şocantă în Olt. O femeie a fost ucisă cu 20 de lovituri de topor, ucigaşul a fost prins în Bucureşti

Localitatea Măgurele este cunoscută pentru scandalurile frecvente între clanurile locale.