SCANDAL ÎN SHOWBIZ! Andreea Raicu, atac dur pe blog: „Cine este Mihaela Rădulescu?”

"Înstristare, dezamăgire, uimire...sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le-am trăit citind postările de pe pagina de Facebook a Mihaelei Rădulescu. Pe blogul meu găsiţi exact ce cred despre ea şi despre atacul lansat la adresa comunităţii LGBT!", aşa sună mesajul cu care Andreea Raicu şi-a uimit fanii de pe pagina de Facebook.

RomaniaTV.net
07 apr. 2015, 13:27
SCANDAL ÎN SHOWBIZ! Andreea Raicu, atac dur pe blog: „Cine este Mihaela Rădulescu?”

De când a acceptat să fie jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a devenit una dintre cele mai criticate vedete din România, şi asta datorită comportamentului pe care a decis să-l adopte în această perioadă.

Odată cu ultima postare a sa de pe contul de socializare, Mihaela Rădulescu şi-a atras şi mai multe critici, iar toată România nu mai conteneşte să îşi spună opiniile, fie că sunt pozitive sau negative.

Mihaela Rădulescu, ATAC DUR la adresa gay-lor: „Lumea a început de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe şi Ion”

Recent şi Andreea Raicu s-a hotărât să îi dedice Mihaelei Rădulescu un articol pe blogul său, articol în care fosta prezentatoarea a postului Prima TV încearcă să găsească motivul pentru care Mihaela Rădulescu reacţionează aşa în ultima perioadă.

„Cine este Mihaela Rădulescu? Recentele postări de pe contul de Facebook deţinut de Mihaela Rădulescu m-au întristat şi şocat în acelaşi timp şi m-au făcut să-mi aduc aminte de ea, aşa cum am cunoscut-o eu. Încerc să înţeleg ce se întâmplă. […]

E grav că ea tratează cu atâta desconsiderare nişte oameni, nişte suflete, că persistă în acest comportament discreţionar şi nu realizează că e dreptul fiecăruia să aleagă cu cine îşi împarte viaţa! Discriminarea pe motive de orientare sexuală e nedemnă de orice om, indiferent dacă e persoană publică sau nu! […] Mihaela Rădulescu jigneşte nişte oameni care nu au greşit cu nimic!”, a fost o parte din articolul Andreei Raicu dedicat Mihaelei Rădulescu pe blogul său.

Citeşte şi  Andreea Raicu, făcută PRAF de către fanii de pe Facebook: „Sandale-n februarie?”