SCANDAL ÎN SHOWBIZ. O elevă din Timişoara susţine că a rămas gravidă cu Alex Velea

O elevă de 18 ani din Timişoara susţine că a rămas gravidă cu cântăreţul Alex Velea. Fata a povestit pentru “PoveŞtiri Adevărate” cum a ajuns să îl cunoască pe artist şi cum au făcut sex într-o cameră de hotel.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 08:44

„Am vorbit la telefon şi pe Facebook. Ne-am văzut la hotel. Şi eu îmi doream anumite chestii cu el, iar el îmi tot bătea apropouri. Am ajuns în cameră şi a urmat ce a urmat. Da, am făcut sex. Nu am stat foarte mult, pentru că ne grăbeam să ajungem la concert. El mi-a promis că o să rămânem prieteni dacă nu mai spun nimănui. Ştiu că a fost foarte urât ce a făcut”, a declarat eleva la Acasă TV.

La scurt timp după partida de sex cu Alex Velea, Cristinei i s-a făcut rău şi a vrut să vadă dacă este însărcinată. „Am făcut două teste de sarcină şi amândouă au fost pozitive. I-am spus. Nu mai voia să îmi răspundă la telefon, i-am dat mesaj pe Facebook. Mă făcea în toate felurile. Nu îi pasă, nu vrea să îşi asume nimic. Ştiam că este însurat dar am acceptat să fiu cu el. Nu am mai avut alte contacte sexuale neprotejate. Ştie că sunt însărcinată dar nu îi pasă”, a mai spus ea.

Ea spune că este dispusă să îl ierte pe Alex, dacă artistul vrea să se împace şi să vorbească din nou. „L-aş ierta”, a precizat fata.

Artistul spune că este obişnuit cu astfel de acuzaţii. „Sunt obişnuit cu astfel de fane de pe Facebook care, uneori, forţează limita decenţei şi a bunului simţ. Nu vreau să mai vorbesc pe acest subiect”, a declarat Alex Velea pentru cancan.ro. Eleva de 18 ani are un trecut dubios. La 18 ani ea are deja un copil, în vârstă de un an şi opt luni. De data aceasta însă, Cristina nu vrea să păstreze copilul conceput cu Alex.