Scandal în showbiz, vedeta a fost fotografiată în maşina altui bărbat. Imaginile fac înconjurul reţelelor

Megan Fox, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, a fost prinsă în mașină cu un alt bărbat decât soțul ei, alături de care are o căsnicie de mai bine de 10 ani.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 18:41

Zâmbitoare, Megan se afla pe scaunul din dreapta, în autoturismul lui Machine Gun Kelly, în timp ce așteptau să le fie livrată mâncarea. Apoi, cei doi s-au îndreptat spre locuinta actriței, din Calabasas.

Fotografiile cu cei doi vin în contextul numeroaselor zvonuri potrivit cărora actrița în vârstă de 34 de ani s-a izolat separat de Brian, în timpul pandemiei de coronavirus.

 

Mai mult, sâmbătă seară, Brian a scris pe Instagram: În cele din urmă fluturii se plictisesc stând pe aceeași floare la nesfârșit… E o lume mare și vor să experimenteze.

Megan și Machine Gun Kelly fac parte din distribuția thrillerului”Midnight In The Switchgrass”, regizat de Randall Emmett, ale cărui filmări au început în martie, în Puerto Rico, înainte de a fi impuse restricțiile din cauza covid-19, potrivit Deadline. Alături de ei mai joacă fiica lui Sylvester Stallone, Sistine, Bruce Willis și actorul din Inception, Lukas Haas.

Megan este căsătorită de 10 ani cu starul din Beverly Hills, 90210, Brian Austin Green, și au împreună trei băieți: Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) și Journey (3 ani). Luna trecută, au apărut primele informații potrivit cărora Brian și Megan s-au izolat separat. Ea locuiește în zona Calabasas, în timp ce el a fost văzut în Malibu. Zilele trecute, actrița a fost fotografiață la cumpărături fără verighetă.