Scandal în showbizul românesc: „Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să facă sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă”

Soția lui Kamara și actuala iubită a acestuia, Mădălina, au fost prezente în studioul unei emisiuni de televiziune de la Kanal D, unde au făcut declarații uluitoare.  

08 feb. 2018, 09:27
Scandal în showbizul românesc: „Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să facă sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă”

Oana, soția lui Kamara, a făcut dezvăluiri șocante despre partenerul ei de viață la o emisiune unde s-a confruntat cu Mădălina, amanta artistului.
Kamara și soția lui, Oana, au ajuns să își arunce vorbe grele la TV.  Despre Kamara se știe că are o nouă iubită, Mădălina, în timp ce despre Oana s-a aflat că aceasta ar fi ieșit în oraș cu un alt bărbat.

Oana, soția lui Kamara, a mărturisit că și-a înșelat soțul atunci când a fost întrebată ce a făcut cu bărbatul respectiv cu care a ieșit în oraș.

Kamara, dat de gol de AMANTĂ. Dezvăluiri INTIME ale tinerei care i-a stricat CASA

”Da, m-am întâlnit cu un bărbat, dar şi el a avut şi alte motivaţii. Nu pleca pentru job. Se ducea pur şi simplu să petreacă timp cu băieţii, lucruri absolut normale, cum mi-ar fi plăcut şi mie în ăştia trei ani, în care am stat cu Leon. Tu nu ştii că dacă el are ceva de făcut şi eu la fel, în acelaşi timp, ce trebuie să facă el e mult mai important. Eu, dacă aveam o programare, trebuia să o anulez”, a declarat soția lui Kamara.

”L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el. Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să facă sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă, să fac sex cu el şi să ne despărţim. Tu ce ai fi ales? Sunt demnă, crede-mă. De ce crezi că sunt încă soţia lui? El a continuat să spere că ne vom împăca.Asta s-a întâmplat în vară”, a mărturisit Oana, care are un băiețel cu Kamara, Leon, care are o formă de paralizie cerebrală.

”Să te văd pe tine cum o să fii, când n-o să ai sprijinul necesar. Să vedem cum o să reacţionezi dacă o să ajungi să te simţi femeie de serviciu, sau doar menajeră. Nu-ţi convine dacă Kamara stă mai mult cu fiul la terapie”, i-a spus Oana Mădălinei.

”Nu mă deranjează deloc, nu are de ce să mă deranjeze prezenţa copilului. De multe ori suntem împreună atunci când petrece timp cu copilul, am fost amândoi la terapie”, a spus Mădălina.

Kamara, primele declaraţii despre divorţ: „Nu mai am o nevastă, actele nu contează”. Detalii despre videocall-urile cu amanta