Scandal în spitalul din Baia Mare. Zeci de persoane au intrat peste medici și au cerut externarea unei paciente infectate cu COVID

Incident șocant la secția UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Zeci de persoane au intrat peste medici și au cerut ca o pacientă confirmată cu COVID să fie adusă acasă, unde a și decedat.

16 nov. 2020, 11:16
Scandal în spitalul din Baia Mare. Zeci de persoane au intrat peste medici și au cerut externarea unei paciente infectate cu COVID

Scandal în spitalul din Baia Mare. Conform unei cititoare baiamare24.ro, sâmbătă seara, la Spitalul Județean Baia Mare a fost adusă o femei din localitatea Mogoșești. Femeia era confirmată cu coronavirus,  însă familia sa a intrat peste medici și au cerut să fie adusă la domiciliu, unde a și decedat.

Citește și: Incendiu Piatra Neamț. Asistentele, infirmierele și unul dintre medicii arși vor fi audiați astăzi

”Nu ai aflat ce s-a întâmplat aseară la Spitalul Județean Baia Mare? O femeie din Mogoșești a fost dusă cu salvarea la Spitalul din Baia Mare. Băieții ei așteptau să le spună cineva ceva despre mama lor. Au văzut că nimeni nu spune nimic și au intrat cu forța peste medici în salonul în care era mama lor. Au zis că era bagată într-un sac și abia mai respira. Băieții au făcut scandal și au luat-o acasă, unde a și murit. Sigur le dă ceva să moară ca să moară mai repede. Așa ceva nu o să vedem la știri” scrie cititoarea noastră.

Conform baiamare24, femeia a fost adusă la spital cu Ambulanța, unde i s-au prelevat probe pentru testul coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Femeia de 60 de ani a primti oxigen. Familia acesteia, aproximativ 30 de persoane, s-au adunat în fața UPU SMURD și au cerut externarea pacientei, lucru pe care l-au și reușit după mai multe insistențe.

Pacienta a fost adusă la domiciliu unde a decedat. Cinci persoane au fost sancționate de către oamenii legii în urma scandalului.

Scandal în spitalul din Baia Mare. Poliția confirmă incidentul

IPJ Maramureș a confirmat incidentul din spitalul din Baia Mare. Conform oamenilor legii, conflictul a fost aplanat, iar cercetările în acest caz continuă.

IPJ Maramureș prin biroul de presă a confirmat pentru baiamare24.ro incidentul de sâmbătă seară. ”Polițiștii au fost solicitați să intervină la UPU SMURD, unde mai multe persoane au provocat un scandal. Conflictul a fost aplanat, cercetările continuă” au transmis polițiștii.

 


loading...